Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hangi aşk vezgeçilmez demiştin..
hangi ten unutulmaz...
benimki unutulmaz..
anlayacaksın

Cok bencilsin kizim coookkk, sen kendi cikarlarin ugruna yasamaya devam et o arayipta bulamadigin mutluluk varya böyle hic gelmez sana...

sana kafa patlatmaya bile deymez....

Ruhundaki simariklik varya hani igreniyorum ondan....

Hani demissin ya ask yalan diye...Aslaaaaaa...

Yalan olan ne ask nede sevgi, yalan olan insanlardir....

Sen git simdi mutlulugu üc günlük hayatlarda sacma sapan iliskilerde tüket...

Ne diyim allah islah eylesin...

Yinede insallah birgün yaptigin hatalari anlarda kabul edersin ha iste o zaman bulursun dogru yolluda mutlulugu da allah dogru yollu bulmanda yardimcin olsun...

keşke bana karşı biraz daha açık olsan senden duymak istediğim o kadar çok şey var ki umutla bekliyorum............

Seni çooooooooooooooooooooooooooook seviyorum bitanemmm

Ben en başta anlamıştım zaten sadece izlemelik olduğunu
Sevgili olduğumuz günler hayatımın kötü bir dönemi olarak yer etti aklımda
Aynı hatayı bir daha yapacağımı sanmıyorum
Dünyada bir sen bir de ben kalsak yine olmaz bu iş
Bir ilişki 2 defa ayrılıkla sonuçlandıysa daha ondan hayır gelmez ısrar etmenin anlamı yok.

Soldan saga iki kalpli en zor bulmaca,
Aski birimiz cözecek birimiz de üzülecek....

Ahh hocam ahh... Bizi bırakıp gitmemeliydin. Bu sonsuz yolu seçmemeliydin. Yine seni özledik tam bir sene olacak haziranda bizi bıraktığının bir yılı... Seni seviyoruz hemde çok bu gece rüyama gel biraz dertleşelim.. Hep gülen güldüren insan.. Aniden neden böyle oldu. Kendi hayatını sonlandırdın.. Neden demiycem artık.. Rüyama gel biraz orda dertleşelim... :85:

Nasılsın nasıl gitti? Alıştın mı sen de? Rahat mısın artık İstanbul'da? Evlenmişsin, nasıl oldu? Bulabildin mi sonunda? Hep anlattığın o meşhur huzuru İyiyim ben Hep aynı şeyler işte Uyku hapları Yalan dolan gülümsemeler İyiyim ben Hem sen tanırsın beni Ne yapsam ne söylesem O geç kalmışlık hissi Son defa görsem seni Kaybolsam yüzünde Son defa yenilsem sana Hiç anlamasan da Son defa benim olsan Uyansam yanında. İnan pek yeni bir şey yok. Biraz yaşlandım tabi Seyrekleşti biraz saçlarım Bir bitmeyen gece bıraktın Ve üç nokta düşürdün Belli etmedim ben pek, tenhalaştım

Aşkımızın son cümlesi yazıldı bu akşam.
Mutlu Son olsun isterdim ama bizim son cümlemiz eski amerikan filimlerinde ki gibiydi.

THE END

seni pislik hala ölmemiş olman hala çekeceğin olduğundandır ettiklerini çekmeden can vereme veremeyin ailecek kapıma düşüp muhtaç olun inşallah benim günahıma girdin ya cezasını da sen çek yalancı köpek ahlak edep sahibiydin de kız kardeşine biri böyle davransaydı ne yapardın kıçını yırtardın dimi yırt yırt beter ol inşallah sen o kadar ........din ki kimseye bu kız arkadaşım bile diyemedin neymiş beni korumakmış ulan sen beni çok koruyordun da ne diye öptün ettin ama ben çok salaktım sana hep inanmayı seçtim hep sabrettim eh ip koptu bundan sonra senin gibi ........lere aldanmam

Artık ne geri gelmeni beklerim ne de ben gelirim. Nasılsa ben bir şey kaybetmedim, sen bensizliği seçtin. Karar senin.
[N. Hikmet] ..

offfffffff yeterrrrrrrrrrr artik yaaaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............biktim s1k1ldim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…