Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Of offffff cok ama cokkkkkk sabirsizlaniyorum beklemek istemiyorum....

sadece içimdeki küçük kızın biraz şımartılmaya ihtiyacı var.. seninse dünyalardan büyük dertlerin.. ne olucak peki böyle? ne kadar sabredebilir ki bir insan daha? yarın büyük bir karar günü olucak benim için.. umarım "gitme" diyebilirsin...

çocuk doğurmak marifet sanki.O kadar bilmişsin madem annene baktırma çocuğunu.

Doğru söylemiş. Sen gerçekten de çok kıskanç bir kızsın.

Kıskançlıktan geber inşallah. Aptal!!

artık ne b*k yediğini düşünüp sinirden köpürmüyorum.ne yapıosan yap ummrumda değilsin.hedonist hayatına devam.

Bi gün bi kızın altında geberip kalıcaksın.
Yada bi gün biri tarafından leşini sallandırıcaklar bi yerde.
Adam ol. İnsan gibi yaşa.
Hayat seksten ibaret değil.

bi gün bile isyan etmedim seni beklerkeenn ve seni sevmekten hiiiç usanmadımm her gün çoğalırmı bi Aşk ? Zamanla birbirinde uzaklaşan çirkinleşen bunca ilişki aşk görmüş duymuşken inanması ne zordu. Beni üzmediğin için minnetarım sana. Çok seviyorum senii hergün daha çok

Kim demiş 'en büyük aşklar nefretle başlar' diye. "Benim en büyük nefretim; bir aşkla başladı.
[Murathan Mungan] ..

Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara
Sana yetiyorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek!!!

Sıkıldım herşeyden...Hemde çok... Issız bi sahilde sabahlamak avazım çıktıgı kadar bağırıp sesimin yankısını duymak istiyorum ...Yalnızlığımı bi kez daha hissederim belki boşluktan yüzüme çarpan sesimin yankısıyla, söylemek istediğim o kadar çok şey varki ...Tek bişey çıkabiliyor şu an dudaklarımdan 'odunsun' ötesi yok ...

Sayıların söz konusu olduğu oyunlarda hep ben yenerim boşuna yorma kendini 8)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…