Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendime gitsin..."Güzelim...Akıllanmadın mı daha ?? İnsanlara neden hemen güvenip,herkesi iyi niyetli sanıp fazlasıyla değer veriyorsun ki ?? Bir araştır,bekle de mi...Hemen de acıyıveriyorsun acınmayacak kişilere....İyi niyetin suistimal ediliyor sonra üzülüyorsun...Her zaman kartların açık,sinsilik nedir bilmiyorsun..Herkesi de öyle sanıyorsun..Sanma...Ne mok yerlerse yesinler yaaa...Sen otur kalk kendi haline şükret ki Allah'ın sevdiği kullardansın..Kalbinden ne geçerse çok şükür ki Allah kabul etmiş,kabul ediyor.....Bundan daha güzeli ne olabilir ki...İnsanları iyice tart ondan sonra yardım mı edeceksin,arkadaş mı olacaksın napacaksan yap..Herkes sevilmeye,arkadaş,dost olunmaya layık değildir...Herkesin karakteri sağlam olmayabilir...Akılsız,karaktersiz çok dostun olacağına hiç olmasın daha iyi...İki yüzlü insan müsveddeleri nasılsa hakettikleri hayatları yaşıyorlar ve yaşayacaklar da....Sen kalbinden gelenlere ve hislerine güven..Ama muhakkak önce iyice tart...Hislerin her zaman doğru çıktı,doğru çıkıyor.. Farkındasın zaten......."

Son düzenleme:
Şimdi ne yapıyorsun? Görüşmeyeli neler yaptın?

Şu sıralar hep aklımdasın.

Daha kaç yıl sürecek bu bilmiyorum.

Sevgiliii 460 günden geriye kaldı 100 gün.. Sabırlaa bekliyorum seni çok özleyerek.! bir gün gelicek ayrılmamak üzere beraber olucaz. Seni çok seviyorum Aşk

iki dene çakacaktım uyandıracaktım aslında ama nerdee kıyabilirmiyimki kıyamadım sarılıp yatem barii zati saat kaç olmuş

ah bi anlasan,hayata biraz benim gibi bakmayı denesen herşey çok güzel olacak ilerde "en güzel günlerimiz kavga ile geçmiş"diyeceksin.Sende beni bu kadar severken,birlikte yürüyeceğimiz bu kadar uzun yol varken niye yolun başında çaresiz bıraktırıyorsun

kızlar bu mesaj güzel mi nişanlım küs ve ben haksızım 2 gündür barışmıyor bu nasıl olur sizce

haydı gel artık bak şafak bugun 1

sen gelmezsen ben gelir atımın terksıne atar dehlerım

seni özlemek istemiorum.zaten seni özlemiorum ben.bana tanıttığın kişiyi özlüorum.sen o değilmişsin.ben çoook başka bi adamı sevmişim.kafamdaki senle gerçek sen arasında bi uçurum varmış......

büyük bir kavga sonucu girmiştin hayatıma.
oysa şimdi usulca , sessizce çıkıp gidiyorsun.
emek veren bendim, cefasını çeken de ben.
sen hep sefasını sürdün, şirinlik yaptın.
ben hep içimdekileri dışa vurdum, ne kadar sevdiğimi bil istedim.
sen hep içine attın. bu sebepten dolayı kaç kez ayrılma noktasına geldik.
değişmedin , hiç değiişmedin.hep sustun.
yine sabrettim...
gözlerine baktığımda vücudumu saran o ateş şimdi yokluğunun ateşi...
ellerim sanki benim değil. hep seni istedi, isteyecek.
kimse senin gibi kokmayacak, senin gibi öpmeyecek,
senin gibi bakmayacak.
ve ben herkeste seni arayacağım.
bütün bunların kabahatlisi sensin.

Ah ne zormuş bitsin demek
Hala severken seni
Dudaklarını öpmemek
Bir yabancı gibi .

Ne yapmak istediğini bir anlayabilsem...
Nerden geleceğini sorduğumda sana ne diyorsun.
istediğimle kalırım diyorsun..
lanet ediyrum sana..
yüzünü görmek istemiyorum bir daha..
çocuk için bile olsa..
bana başka bir kadın imasında bulunuyorsun...
bu kadar mu alçaldın gerçekten?

sonra anneler günü hediyesi gönderiyorsun.
anneler günü geçtikten sonra..

bu ne şimdi?

benim ruh sağlığımı mı bozmak istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…