Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşke seni sevdiğimi her fırsatta söyliyebilseydim sana
keşke seninle kavga etmek yerine senin yanımda oldğun için şükretmeyi bilseydim
keşke sana hayatımda oldğun için en azından 1kere teşekkür edebilseydim
keşke ogün seni orda tek başına bırakmasaydım
ve keşke seni özlemenin ne demek oldğunu önceden bilseydim
belki herşey bambaşka olurdu...

kokunu özledim desem hiç yakınlaşmadık....sesini özledim desem him duyamadım ki...
gözlerini özledim desem görmedim ki hiç...ama sanırım seni özledim... tam silip attım seni ruhum rahat etti dediğim anda birden tersine dönüyor herşey...unutmayı istemiyorum sanırım...yoksa unutulmayacak biri de değilsin...son kez konuşmak istemişsin...ama mümkün değildi...çünkü bencilliğini kanıtladın... 1 değil 2 değil...defalarca...merak etme...sana yanmıyorum...sadece ara sıra aklıma geliyorsun işte böyle...o kadar da olsun değil mi artık...geçirdiğimiz zamanlar hatrına tek beklediğim saygıydı... sana göre saygısızlık da yapmadın hiç... gideceğimi biliyordun...kendine iyi bak bile demedin... anı yaşadın...o an istediğin şeye göre gitmem kalmam değişmiyordu senin için...sonra başka bir an geldi... özlediğin an... ama o an da ben anı yaşamaya karar vermiştim çoktan...senin gibi...dönmedim...dönmeyeceğim...umrunda değilim...umrumda değilsin...

Kaleyi sattım. Vezirim intihar etti. Filler isyan etti. Atları da özgür bıraktım.... Piyonlardan da iş çıkmayacağına göre, şimdi; şah olduğumu düşünen varsa, buyursun hamlede bulunsun...!!!!

Hasta olunca çekilmez olabiliyorum kabul :97:
Onca tribe bu kadar sabır alkışı hakediyor
Ne mülayim birisin sen :81:

Yaşadığım hayata hergün şükrediyorum,,
belkide benim yaşadığıım hayat bi başkasının hayalidir!

Son düzenleme:
bana böyle davranmaya devam ettigin sürece senden uzaklastigimin ve sogudugumun farkindasindir umarim...

Ben hazırım hayat, alabilirsin onu benden ..
İnat etmek yok, akıntıya karşı kürek çekmekte..
Sevinebilirsin ben PES ettim ..
Uğurlar olsun..

Yan sen
Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan
Geçtiğim tüm hayaller gibi düşler gibi yan
Git ne yapıyorsan ben nasılsa görmeyeceğim

Son düzenleme:
hani o kırmızı rujlu baskasının nıkahı altındakı senden yasca buyuk kadınla yasak ask yasıyorsun ve mert erkek harbı delıkanlı erkek ayaklarıyla ortalarda dolasıyorsun ya kımse yemıyor koçum,elaltından yaydıkca yaydım kadının evlı oldugunu ,herkesın dedıgı sey su'' nasıl olur .......beye hıc yakıstıramadım bız onu efendı bılırdık,o nasıl genıs mıde oyle baskasının karısını takmıs koluna....bana gelınce benı gercek anlamda seven bırıne rastladım aşkın doruklarındayım,1 ay once o askerde oldugu ıcın tereddutlerımvardı ama hepsı evlılık fobımdenmıs sımdı coskun bır sel gıbıyım sen derdıne yan,sen yanımdan gecerken sana acıyorum hadı kış kış kös kös dümdüz,yürrrrrrrrrrrrrü yandan git.

Zor ama bunu yapmak zorundayım...
Uzaktan,gizlice,sessizce...

Durucam burda gidişini seyredicem
kıpırtısız, sakin gibi görünücem
kavgasız olucak fırtınasız olucak saçmasapan olucak!!
organlarım birbirine vurucak...
arkandan sessiz bakıcam ben yine salağı oynayacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…