Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bakma öyle
sen öyle baktınmı bana birşeyler oluyor:78::78::78:

oturmuş da neler yapıyorum
yüreğimde seni bitireceğim diye
her gün kendimi bitiriyorum...
her gün yavaştan eriyorum...
sanki kim duyuyor ki sesimi,
kim hissediyor ki üşüyen yüreğimi
ve yüreğimde kopan bu fırtınaları...
yanaklarıma süzülen bu gözyaşlarını
sanki kim silecek ki ellerini uzatıp..
sen duyuyormusun?
sen hissediyormusun?
duymuyorsun,hissetmiyorsun,sadece susuyorsun...
hiç ses vermiyorsun...
oysa ben ''avuç içi kadar mutluluktan'' başka bir şey istemedim ki senden..
istemedim ki...

kusura bakma annecim, seni dinlemek isterdim ama yüreğimi dinliyorum...
Umarım pişman olmam...

"Nasıl isterdim senle ağlayan bir bebeğin sesine uyanmayı
Nasıl isterdim bilsen bir ömür boyu senin nefesini duymayı"

bitmesin aşkım bitmesin sevdamız
hadi al gönlümü çal yeniden kalbimi
çok seviyorum seni

Ben kendime yeni bir şans verdim. Önce duvarımdaki sonra kalbimdeki, kirli isimleri sildim.. Ardından güzel bir gökyüzü çizdim. Yağmur sonrası gökkuşağım bile var. Kendimi avutmak yerine gerçeklerle yaşamayı öğrendim. Unutmayı değil hatırladıklarımdan ve bana yapılanlardan ders almaya karar verdim. Aslında ben bugün kendim olmayı öğrendim.!!

neydi bugün yaptıkların.. gitmek istiyorsan kapı açık deyişin ne demekti? ben son bir umut, gitme demen için Rabbime yalvardım.. git dedin istiyorsan.. sonra da ben buyum, değişemem böyle kabul ediyorsan ediceksin dedin.. bu mu yani,, bu kadar kolay mı? hep ben mi çaba göstereceğim bir şeyler için.. hep ben mi sevgimiz için mücadele etmeliyim? kendine gel artık.. sabrım taşıyo:95:
ama yine de gidemiyorum yaa ne lanet bişeysin sen birazcık merhamet et bana,, hiç mi hakkım yok üzerinde? ama anlıyorum beni kaybetme korkusunu hiç yaşatmadım sana. suç bende o yüzden.. azıcık korksaydın gerçekten gidceğimden söyleyemezdin bu sözleri.. bir gün hiç beklemediğin bir anda gideceğim,, işte o zaman anlayacaksın kıymetimi. umarım o gücü bir gün bulabilirim.. ya da sen kendine gelirsin..

Senden sonrası,anlamı yok al götür bu aşkı.İstemem bir sözümle yakışını, suskunluğumla cehennem yakıcılığını.Senden sonrası,yürekte sevda karası.Senden başka ilacı yok al götür bu aşkı.Yaz,boz,çiz,karala ama al götür bu aşkı..

İyiki ayrılmışım senden.

iyiki yoksun..
oh sensiz çok mutluyum ben..

Çok şükür Rabbim!

Ne kadar gidişine ses etmesemde, bir bαşkαsının senin içini ısıtαcαğını bilmek; Benim hep içimi 'üşütücek' .

Sana;

HAYAT BENİM HAYATIM !
Dışardan nasıl göründüğümün bir önemi yok !
İçeriden gören, bilenler yetiyor bana..
Beni dışardan yargılayanlara sözüm yok ,
zaten dışarda kalmaları yetiyor onlara !!
Sonsuz Sifa'dan alinti..

Aslında herkes kendi çapında mükemmeldir. Fakat kiminin çapı tamdır, kiminin ise hayatı beyninin yarıçapı kadardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…