Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık cok sıkıldım..sacma sapan tartışmlarımızdan gereksiz yere kırılmalardan.ne boş seyler için yoruyorsun beni.bırak artık da istediğimiz gibi yaşayalım.bu sekilde zaten mutluda degiliz..eline hiç birsey geçmiyor kazanan tarafın olmadıgını olamayacagını sende gayet iyi biliyorsun.bırak artık su gereksiz tavırlarını

aminnnn inşallah Allahım bana da nasip eder çisemim

inşallah canım
bir süre en iyi zamanlarını hatırlayarak acı çekeceksin ama frenle kendini aklına gelince başka şeyler düşünmeye çalış bir şekilde atlatacaksın tatlım ben yanındayım

yengecim benim
seni gerçekten seviyorum
hastam var diye konuşamadım kapatmak zorunda kaldım ama inan sesini duymak bana iyi geliyor

çisemcim kızlar beni mahvetcek burayı dolduruom ama msjlarım gitmiyor sana posta kutunu silmen lazımmıs

süper günün sözü tam da benim ruh halimi anlatıyo arkadaşım

• Şu beş gecede yapılan duâ geri çevrilmez. Regaib gecesi, Şabanın 15. gecesi, Cuma, Ramazan bayramı ve Kurban bayramı gecesi.

Çocuk olsam yeniden. Birtek düştüğüm için acısa içim, Ve kalbim Çok koştuğum zaman çarpsa sadece.

öyle bir büyümeliyim ki için de
başka hiç bir yürek sahiplenemesin seni...
bir nefes dahi yaşayamasın yüreğin de..
ben yaşayayım,ben nefes alayım sadece..

Aslında sevmeyecektim seni,yüreğimin azizliği işte..
O dinlemedi.Aldı seni damarımdaki kana dahi işletti..
Başımın tacı,kendinin ilacı yaptı
Şimdi de sen gidince serçe kadar canıyla çırpınıyor..
Susuyor,konuşmuyor
Söylenilen hiç bir söz o'na tatlı gelmiyor
Bir yandan üşüyor,bir yandan yanıyor..
Biliyorum ,duymuyorsun yüreğimin sustuklarını
O yüzden dilimin döndüğünce ben sesleniyorum
Dönme artık bende SENİ İSTEMİYORM....

canımın içi dualarının kabul olması dileğiyle seni çokkk seviyorum kalbimdesin...

ben bile bile neden dinledim ki şimdi bu şarkıyı? yine darmadağın olmak için mi?

sıkı tut kendini benim için
çözülürüm seni ele verirsen eğer
en inatçı dileği yüreğimin
beni sev bana dokun yeter
yar yüreğim yoluna perişan

bir benim ol beni öp
bir bana sahiplen
bir beni sev ikimiz bir beden
ben korkarım sen yoksan
kendi gölgemden
sende bana soyun
yaşamını bende tüket..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…