Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç ümit kalmamış bitmişti zaten
Öyleyken neyin için bekleyecektim
Ne kadrin ne kıymetin yoktu sevgilim
Nerdeyse sen diye diye ölecektim
Ay ay ay ben yanarken sen sen nerdeydin
Ben solarken gölgelerde sen hiç bilmedin
Bilemezdim anlamazdım ne gerçekti ne sahte
O gün benim ask gibi bir sebebim vardı
Olmazmış Olmazmış boşunaymış boşunaymış
Yetmezmiş yetmezmiş bazen aşk
Sen gittin bağrımda hançerin kaldı...

Sen bilmezsin ama ben nefret ederim zaman kelimesinden.
Beklemek beni yorar çünkü..
Zamanında nelere sabrettiğimi tahmin bile edemezsin...

Bişeyler eksik , nasıl desem olması gerektiği giibi değil........

Neye yarar feryat etsem
Gelmezki bir şey elden
Veda günü sonum oldu
Hüzünde kayboldum ben

Bir kez daha ben kal desem
Benimle kalırmıydın
Bilsem yeter içten içe
Sende pişmanmısın

Haberin varmı olandan bitenden
Kaç yara aldı beden
Gelenden geçenden
Kapalı yollar

Gelemem peşinden
Kayıp bir şehir yürek
Yoksun güneşten
Neye yarar isyan etsem

Dönmezki gitti giden
Vedalaşmak en zoruydu
İşte o gün kayboldum ben
Bir kez daha ben kal desem

Benimle kalırmıydın
Bilsem yeter içten içe
Sende pişmanmısın

Haberin varmı olandan bitenden
Kaç yara aldı beden
Gelenden geçenden

Kapalı yollar
Gelemem peşinden
Kayıp bir şehir yürek
Yoksun güneşten

ne acı beni göremiyor oluşun

Her engeli aştım da,bir sensizliği aşamadım...Oysa seni yüreğime alırken, hiç bir engel çıkmamıştı karşıma.Usulca bir sarmaşık gibi damarlarımı sarıp dolaşmaya başlamıştın kanım da..Damarıma karışan bir uyuşturucu gibi bağımlılık yarattın hayatım da..Giderken de bir engel çıkmasa diyorum da,kime diyorum..Kolay mı yüksek dozda uyuşturucu barındıran kokundan vazgeçmeyi yüreğime kabul ettirebilmek...

bu sefer olacak eminim demiştin ya; yine tutturamadın...

Gelmezsen gidemeyiz.
Gitmezsek görüşemeyiz.
Görüşmezsek evlenemeyiz...

Hayatıma giren her insan, benim aynamdır . Yaşadığım iyi veya kötü her olay benim dersimdir. Onlar bana büyüme ve gelişme fırsatı veriyor. Bunun farkında olduğum için kendime teşekkür ediyorum. Tanrıya şükrediyorum
Cavit Çağ

Hakkında her şeyi duymak istiyorum
Bu aşk değil de nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan
Her şeyi tek tek anlat istiyorum
Bu aşk değilde nedir
Aklımda hep yine görmek yine öpmek filan

iyiki buldun beni,
iyiki yüregim her atisinda sayikliyor seni,
iyiki senin oldugun sabahlara uyaniyorum,
hic gitme yüregimden,
ben ancak sen varken gercekten ben,
sensizligi cikardim tüm ihtimallerden...

Aaaşşşşkkkk bu gidişle teskereni aldığında sana doğru koşamıcam yuvarlanıcaaamm acil kilo vermemm lazzımmm yaa :86:

Son düzenleme:
üzgünüm. olmadı. sevemedim seni. zorlamanın alemi yoktu, bana da iyi bir ders oldu. erkek sevse kadın da elbet sever demişliğim var bi kaç kere, yanlışmış öğrendim. sevilmiyomuş zorla.

zaten ilk önce "pek kitap okuyamam hep yarım bırakırım" dediğinde ben aşağı yukarı kararımı vermiştim. mantık kararı gibi gözükse de aslında tamamen duygusal bişi. isteyerek olmadı. devamında ne kadar çok sevildiğimi yüzüme söylesen de inandırıcı gelemedi bi türlü. sen sevmeye başlayıp bana söylemeye karar verene kadar bissürü şey yaşamışsın, ölçüp tartmışsın kafanın içinde. ama orda ben yoktum. o yüzden inandırıcı gelmedi. sanki senin kafanda kurduğunda bana gerek yoktu, sen herşeyi ayalamıştın ve ben tek eksik aksesuardım. hiçbişi yapmama gerek yoktu, sen zaten seviyodun. sen yapacağın herşeyi yapmıştın, sıranı savmıştın. bana yapacak tek bir şey kalmıştı sana göre, sevmeliydim. çok saçma. çok ama çok saçma. anlatmaya çalışsam da anlatamadım. yapacak bişeyim yoktu, yorulmayacaktım daha ne istiyordum belki de böyle düşündün içinden. ama şahit olmadığım havadan inme bu şeylere nasıl inanmamı bekledin. yorulmadan kim kazanmış ki. defalarca düşündüm. nankörlük mü yapıyorum diye. ama her işte bir hayır var. aynı beni sıkıştırıp söylemek zorunda bıraktığın gibi, sana hiç erkek gözüyle bakamadım. zerre kadar bakamadım. inan nankörlük değildi, gerçekten gayret ettim. ama benim tanıdığım sevgi, sevda zordu hep. kolayına alışkın değilim. hani sınavda hoca çok basit bi soru sorar, sen de "hoca kesin aldatmaca için böyle sormuştur, kesin cevabı zordur" diyip altmış formülle soruyu yanlış çözersin ya, benimki de o hesaptı biraz. altmış formül yazdım, yine çözemedim. havadan inme sevdanın bir gün tekrar geldiği gibi havaya uçmasını istemedim. katkım olmayan bişeyi istemedim. istemiyorum da. olmadı. sevemedim. üzdüğüm için üzgünüm. inşallah, benden sonra hiçbir kadından çıkarmazsın sana yaşattıklarımı.

bi de çok acaip bişey söyledin bana ayrılırken. "bu işin olmayacağını hiç düşünmemiştim" dedin. nasıl ya. sevilmek güzel bişey, ama bu kadar benmerkezci bi adam tarafından istemiyorum ya. iki ego nasıl çarpışır, seven taraf alttan almaya çalışırken nasıl beceriksizce yüzüne gözüne bulaştırır gördüm hep. inşallah nankörlük değildir yaptığım. ama üstümden bi yük kalktı. hoşlanamadığım bi adamla karşı karşıya oturmak zordu. iyi bi insandın, defalarca reddettim yine teklif ettin, aradakiler çok sevdiğim insanlardı, mantıken bir sürü kriterime de uyuyodun o yüzden kabul etmiştim. ama yanlış yapmışım. göründüğüm kadar mantıklı bi kadın değilim ben. duygusalım da. olduğum gibi görünmediğim için üzgünüm. ama hafifledim ne yalan söyleyeyim. hafiflerken de üzüldüm. neyse.

seviyorum işte seni ne olursa olsun ne kadar tartışırsak tartışalım seviyorum sesini duymadan yapamıyorum......hem tüm hayatımda seni istiyorum hemde evlilikten deli gibi korkuorum...Bildiğim tek şey seni seviyorum senle olmayı çok seviyorum öğle aralarında hiç sektirmeden aramanı iş çıkışında metroya giderkenki zamanını benle konuşmak için harcamanı seviyorum güvenmeyi kendimi bırakabilmeyi yanındayken hiç korkmamayı seviyorum ve seni çooooook özlüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…