Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kabusun olayım inşallah
Horul horul uyuyorsun şimdi :97:
Keyfini çıkar bu günlerin gelince uyutmayacağım zira :86:

Böyle zamansız güneşli,

Umulmadık mavi günlerde

Bir bekleme salonu yalnızlığına bürünüyorum

İliklerimdeki yitik bir aşkı

Sarhoş bir unutkanlığa ilikliyorum

sanki şiirini bilmediğim bir fransız akşamında

Kaldırım taşlarını sayıyorum kalbimin

Ömrümde ayak izin

ve ben ne zaman kiminle sevişsem

Hala seni aldatıyorum....

Y.ERDOĞAN

ne kadar güzel yazmış değil mi

böyle olcağımızı hiç tahmin bile edemezdim tamam bu sefer artık kesin bitti derken. her şey tersine döndü şimdi,dün çok güzeldi. annem sen ben üçlüsü beni çok mutlu etti sen hep hayatımda ol olur mu çıkma hiç. inşallah bu yaz bizim için çok hayırlı olur

Dostluğun tanımını senden öğrendiğim için her gece Rabbime şükürlerimsin sen!
Allahım yardımcınız olsun birtanem inşallah!

son zamanlarda ne kadar alingan biri oldun sen boyle ya:44:
beni bile gectin dusun artik

Yine kanadı kırık bir kuş gibiyim,yine sensiz günlerin birindeyim,içimde bir sızı , sensin sebebi kalp agrısı...gönül yarası...

Insan yaşamı boyunca bir kişiyi sever.Önceki we sonrakiler;Birer arayış kaçış yada ALDANIŞTIR....

anneeeemmmm rüyamda gördüm seni,ben yine her zamanki gibi bayıcı bayıcı konuşuyordum,sonra sen ama ben senin için yapıyorum hep bunları sadece senin için dedin
uyanınca acaba dedim kalbini kıracak birşey mi yaptım ne söyledim,ararken içim buruktu çok.
telefonu capcanlı sesinle açınca nasıl rahatladım,çok şükür...

he tatilim senin dogum gününe denk geliyor.. :82:
ama ben o tarihte izmire gitmeyi planliyorum...
tabi patron ikna olursa...
:97:

hayatımda keske hep olsan durmak degıl senınle hep devam etmek ısterdım sevgı cesaret ıster bızde o cesaretı gosteremedık kactık herseyden basıt seylere sıgındık hep ask her zman basıt olan degıldı belkı emek vermedık ılıskımıze ama kısmet de demedık yasadıklarımıza senı gene cok sevıyorum

Hoooooooopppp ne yaptın sen????
Tanışıp öptüğün kişi annemdi farkında mısın?
Hani kendine gelsen diyorum!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…