Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsanları anlamıyorum!!Anlamak içinde artık uğraşmıyorum!!
İkiyüzlü,ortalık karıştıran,dedikoducu insanlar size sesleniyorum...Allah sizi bildiği gibi yapsın...

hayatta nefret ettiğim tek kişisin..seninle aynı havayı solumak beni son derece rahatsız ediyor...nefret duygusunu tanımlayan tek kişisin benm için..hain,yalancı,düzenbaz,ikiyüzlü,kıskanç ve iğrençsin..(bana kalleşlik yapan bir bayana)

"Hayatta kimseye güvenmeyeceksin diye bir şey yoktur! Sadece kime iki defa güveneceğini iyi hesaplamalısın.."
[V. Hugo] ..

Benim ilgilimi çekmeyi nasıl başardınn....bu kadar üye arasında heheheee :13:

diğer yavrumu severken sana kıydım....

bu acı hiç geçmeyecek...

beni affet bile diyemiyorum...ağlamaya bile hakkım yok...

Gururumun kapısını utançla süngülemiştim...Aşkın baltası,ne kapı bıraktı..ne süngü..!

göynümün beyaz atlı prensi gel kaçır götür beni seninle askerliğe bile razıyım

Niye sana öyle bişey dediğimi biliyosun. O kızla muhattap olmak istemiyorum yorumlarını profilimde görmek istemiyorum, o yüzden duvarıma bişey yazma artık dedim.

Yapsam mı yapmasam mı? ? ? :44::44:

Son düzenleme:
Ne başkası oldu ne de olacak sen çalmazsan kapım açılmayacak şimdi içimde yanan bu ateş sanma ki bir son bulacak

neden yoksun yanımda neden yaşadığın onca zorluk içinde sana destek olmamı istemedin niyee niyeee sırt çevirdin bana ve gittin niye seni istemiyorum dedin niyee ben senin bütün cefanı göze almışken sen beni böyle yıktın inanmıştım oysaki sevmiştim belkide gözümü kör etmiştin kapatmıştm kendimi bi çok şeye sadece sen vardın benimm için sennnnaz buz değil 4 yıllllllllll bidaha hiç olmicak biliyrm gözlerinin içine bakamicam doyasıya sarılamicam sana seninle kurduğum hayaller hiç gerçekleşmicek biliyrm okadar kırgınım okadr kızgınımki sana ama hala ağlayabiliyrm bunları yazarken ya sen sen acaba nasıldır diye düşünüymsn beni özlüymsn evet sen yokken kafam çok rahat huzur var ama bişeyler eksik adını bilmedgm bişeylerrrrrrrr iştee yokkk sen senn sende yoksun seninle ilgili tek dileğim ALLAHIM yolunu açık etsin hep yardımcı olsun sana inşallah çok iyi yerlere gelirsin ben olmadanda bişeyler başarırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…