Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bi gün senin de babalar gününü kutlayacağım aşkım..

Söyleyemedim! Yapamadım! Sen farketmiyorsun beni diyemedim! Belki de başkası olduğunu düşünmeye başladın.Hayır ama hayır sadece sen varsın bu kalpte,bu akılda.Ama diyemezdim 'sensin' diye..Diyemezdim işte.Ya benden uzaklaşırsan? Ya bu kız hala beni seviyor diyip o uzun süre konuşmamalar gene başlarsa.O artık seni sevmiyorum sözlerini yine söylersen.Yok,yok dayanamam tekrar dayanamam.Kaldıramam bu acıyı.Hele ki tekrar umutlarım filizlenmişken.Yapamam umutlarımı yıkamam tekrar.O yuzden bir süre daha susucam sevdiğim.Bir süre daha içten içe seveceğim seni.Bir gün gelicek yine dile getirip söyleyeceğim,anlatacağım sana tüm duygularımı.O zamana kadar bilme sevdiğim,bilme..Hisset sadece..Senin için yanan bu kalbi hisset...

evleniyorsun evleniyorsun!
Neden heyecan yok yaaa
ben geberiyorum heyecandan

puzzle olmuş hayatımın,kaybolmuş tek parçası nerdesin? seni bulmama izin ver ve doldur o boşluğu. sana o kadar ihtiyacım var ki... bencillik bu belkide ama severim ki seni de. arıyorum seni her yerde,koltuk altında,dolap arkasında,tozlanmış ansiklopedilerin arasında bile.bi isteğim daha var. doğru zamanda,doğru renkte ve sadece kendi şeklinle çık karşıma olur mu? lütfen.......

Son düzenleyen: Moderatör:
bir bas git allah aşkına yaaaa

nerde zıkkımlanıyorsan orda kal

sakın da gelme

konuşmada saf saf

karşımda olsan neler derdim de susuyorum burda mecburen

allahın cahil yozlaşmış satılmışıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Ne aptalmışım. Kıymetini bilemedim. Kötü davrandım sana.
Çok pişmanım şimdi. Çok üzgünüm.

gören gözüm , tutan elim , işiten kulağımsın sen benim redkitim

Kücük bir atismadan sonra;

O: Beni seviyor musun?
Ben: Hayir, artik sevmiyorum! (giciklik olsun diye verilmis bir cevap)
O: Ama beni cok seviyorum, hemde canimdan cok...
Ben:

sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin… Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin… Sen benim; Bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin

arama artık, lütfeeen arama ! bitsin istiyorum şuan bile arıyo olman sözünü yemen anlamına geliyor. kes aramayı, aramaaaaaaaaaaaa !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…