Söyleyemedim! Yapamadım! Sen farketmiyorsun beni diyemedim! Belki de başkası olduğunu düşünmeye başladın.Hayır ama hayır sadece sen varsın bu kalpte,bu akılda.Ama diyemezdim 'sensin' diye..Diyemezdim işte.Ya benden uzaklaşırsan? Ya bu kız hala beni seviyor diyip o uzun süre konuşmamalar gene başlarsa.O artık seni sevmiyorum sözlerini yine söylersen.Yok,yok dayanamam tekrar dayanamam.Kaldıramam bu acıyı.Hele ki tekrar umutlarım filizlenmişken.Yapamam umutlarımı yıkamam tekrar.O yuzden bir süre daha susucam sevdiğim.Bir süre daha içten içe seveceğim seni.Bir gün gelicek yine dile getirip söyleyeceğim,anlatacağım sana tüm duygularımı.O zamana kadar bilme sevdiğim,bilme..Hisset sadece..Senin için yanan bu kalbi hisset...
puzzle olmuş hayatımın,kaybolmuş tek parçası nerdesin? seni bulmama izin ver ve doldur o boşluğu. sana o kadar ihtiyacım var ki... bencillik bu belkide ama severim ki seni de. arıyorum seni her yerde,koltuk altında,dolap arkasında,tozlanmış ansiklopedilerin arasında bile.bi isteğim daha var. doğru zamanda,doğru renkte ve sadece kendi şeklinle çık karşıma olur mu? lütfen.......
sen benim; Yaradan’dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin… Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin… Sen benim; Bugünüme şükür ve yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin