öyle şeyler yazmak isterdim ki;adeta içimi döküp deşarj olmak için ve beni birisinin anlaması için nelerimi vermezdim.okumasını istediğim birtek kişi ama okumasını istemediğim onlarca kişi var.sence ben yazmalımıyım yoksa yazmamalımıyım.'O' öylesine uzak ki benim için yazsamda okuyabilmesi imkansız.'O' benim için ulaşılması zor bir yıldız gibi.ama malesef insan bazen öylesine imkansızlıklara kapılıyor ki bende bunlardan biriyim galiba.kalbime söz geçiremiyorum.derdimi kimseye anlatamıyorum.bağrıma taş basıp geziyorum halk arasında.ama beni hiç kimse görmüyor.biliyorum 'O' da beni seviyor.ama bilmiyor ki ben onun için imkansız sevgiliyim.ona her seferinde geleceğim sana diyorum.ama bilmiyor ki bu boş bir hayalden başka birşey değil.galiba ben kendimi avutuyorum...merhaba kıslarrrrryerimseniben
"O" diye isimlendirdigim kişi: hayatınızda konusmak,söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne dökemediginiz herhangi biri olabilir.
farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreginizden neler geciyor?ne söylemek isterdiniz?
hadi baslayın bakalımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?