Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkım benim bugün ben önünden geçerken beni baştan aşağı süzüşün, giderken arkamdan bakman (arkadaşım söyledi ) çok hoşuma gitti. Seni seviyorum bitanem yaaa :97::97::97:

simdi kendi o mesguliyetlerle oyala bakalim...
en fazla benim yanima gelene kadar sürer bu saltanatin...

Hala onu seviyorsun..Hala..Bitirdin sanıyordum..Yanılmışım..O sözler,o şarkılar..Dayanamıyorum sana söyliycek o kadar çok şeyim var ki ama söyleyemiyorum işte.Unutmaya başladığım bir şeyi tekrardan yüzeye çıkardın sen tekrardan umutlandırdın tekrardan kendine boyle bağladın.Sonuç=acı,hüzün,mutsuzluk.Anlayamıyorum acı çektirmek için mi yapıyorsun.Bitti'yse bitti.BİTTİ.Hala arkasından seviyorum,dönersen kapı açık lafları nedir ey adam? O kızı hiç sevmiyorum hiç bir zamanda sevmeyeceğim.Tekrardan diyorum o kız benim seni sevdiğim,beklediğim,özlediğim kadar özlemiycek,beklemiycek,sevmiycek! Anla artık kendimi yırtıyorum resmen. Gör! Bakma sadece gör artık bir şeyleri!!.....

Çok sinirliyim sana çok!

Ben her zaman anlatmaya çalışıyorum sana ne olup bittiğini ama sen sus pus oldun yine aklımdaki soruları cevaplamanı istediğim halde. Bilerek beni delirtmeye mi çalışıyorsun?

OooooffFFFffff!!!

Dönüp geriye baktığımda ne kadar zaman geçmiş diyorum ama geleceğe baktığımda bu kadar zaman geçer mi ? diyorum... Günler azaldıkça yavaşladı saat bize inat... Aşk'la aşalım bu askerliği... Minnak'ın sana çok aşık

Canim Anneme,
"Güzellik" kelimesini duydugum heryerde sen geliyorsun aklima. Cünkü hayatimda gördügüm en güzel sey sensin.
Yüzün gökyüzündeki ay isigindan daha parlak, kokun dünyadaki tüm ciceklerin kokusundan daha güzel.
Gözümü nezaman kapatip cocukluk hatiralarima dönsem, her hatirami güzel kilan sensin.
Kisin sicak cikolata esliginde izledigimiz o cizgi filmi, gece beni uyuturken bana okudugun o kirmizi masal kitabini, okulda beni kizdiran
büyük siniftaki cocuklardan beni korudugunu....
Hic birini unutmadim annecigim. Sen cocuklugumu güzel kilansin, nasil unutabilirimki?
Sinif arkadaslarimin boynunda anahtar asili iken, benimkine asmadigin icin cok tesekkür ederim anne.
Benim eve sevincle dönmem icin herzaman bir sebebim vardi. Sen vardin annem.
Sen camda benim gelmemi beklerdin. Sarilarak karsilardin beni. Ana gibi yar olmaz demisler. Dogru söylemisler anne.
Benim en güzel yarim sensin. Kimsenin bakislari senin bakisin kadar sevgi dolu degil, kimsenin kucagi seninki kadar simsicak degil,
kimsenin dokunusu seninki kadar sevkatli degil.
Aynaya baktigimda kendimi degil, seni görüyorum annecigim. Begeniyorum cok aynadakini. Ama "ben" oldugum icin degil, "sen" oldugum icin begeniyorum.
Hani sen cocukken anneannemín perdeleri acarken güneste parlayan o saclarini unutmuyorsun ya; Bende icinde "senin" oldugun hicbir animizi unutmuyorum anne.
Sen benim dünyamsin
hayatima anlam katansin
seni cok ama cok seviyorum

kizin: duygulu

Canim babama,
seni cok seviyorum. Cocukken babam gibi bir esim olsun derdim hep.
Bu fikrim hala degismedi baba. Senin gibi ailesini kayitsiz sartsiz sevsin, kocaman bir yürege sahip olsun ve gönlünde
merhamet tasisin. Esim her nekadar bu özellikleri tasisada, sana yinede bir baska yakisiyorlar baba.
Sen gönlümdeki ilk asksin ve herzaman öyle kalacaksin. Sen babasiz büyüdün canim babam. Baba sevkatini hic tatmadin,
korktugunda babana kosamadin, onun kollarinin altina saklanamadin. Inanirmisin baba, sirf bu yüzden agladigimi bilirim ben. Senin icin.
Bütün bunlara ragmen sen hayatimda gördügüm en mükemmel baba oldun. Seninle gurur duyuyorum babam.
Sen o dizilerde oynayan "en mükemmel" babalardan bile cok daha mükemmelsin.
Yeni Türkünün "bana bir masal anlat baba" sarkisini bukadar cok sevmemin tek sebebi sensin. Nezaman dinlesem aklima sen düstügün icin.
Cünkü adinin gectigi herseyi güzel kiliyorsun sen. Sarkilari bile...
Ben senin icindeki cocugu hic yitirmemis olmani seviyorum. Bana küsünce dil cikarmani, benimle beraber cocuklar gibi simarmani, dizilerde söylenenleri özellikle yalnis anlamani,
sarkilarin sözünü degistirmeni seviyorum. Kisacasi "senin" benim babam olmani seviyorum.
"Baba" kelimesi birtek sana yakisiyor.Birtek sende anlam kazaniyor canim babam.
Evimiz cok güzel oldu baba, gören bayiliyor.
Ama en güzel, en sicak ve en huzurlu uyudugum ev senin evin baba - Baba Evim

Seni cok ama cok seviyorum
sen benim dünyamsin

Kizin

Sımsıkı...
Daha sıkı sar beni ve hiç çözme kollarını olur mu?

Elimi öyle bi tutki kimse ayıramasın Bida hiç ayrılmayalımmm..............:103:

Keşke beni bu kadar kırmasa idin..Kalp kırıklıklarını toparlaması kolay demi çünkü ben sana dayanamıyorum..Ama o kadar çoğaldı ki artık ben buna da dayanamıyorum..Hep aynı senaryo başrolde annen var..Hep kırıyorsun onun için annen de kırıyor paramparça ediyor..İlerde kıracak bir kalp bulabilir misiniz bilmiyorum ama ben artık dayanamıyorum..Seni çok seviyorum ama bazen çok sevmenin de yeterli olmadığını çok iyi biliyorum.. Keşkelerim o kadar çoğaldı ki artık bazen altında eziliyorum..Bize bunu yapmaa yalvarırım yapma..Ben eskisi gibi değilim..Oğlum için anneni de babanı da ezerim bana o kadar yaptılar bir defa bile sesim çıkmadı ama söz konusu oğlum olursa inan seni bile gözüm görmeyebilir..Bunu yazarken bile kendime şaşırıyorum ama konu söz konusu oğlumm ve onun sağlığı ise inan anneni ezer geçerim gerekir ise seni de..

Söyyyleeeeeeeeee aşkım senden uzak ne fark eder nefes almakkkkkkkk:103::103::119::119:

Unutlumak inan bana yok olmak...............

Vazgeçtim ben herŞeyden bak bir canım var oda senin olsun Alllllllllllllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…