Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım benimmm iyi ki senin için o acıları çekmişimmm iyi ki senin için sana kavuşmak için dualar etmişimmm
sana kavuşamazsam zamansız öleceğimi sandığım bitanemmmm
çok çok çok özledimmmm

"Tahterevallinin diğer ucuna oturarak sayemde yükselen insanlar; canımın sıkıldığında kalkabileceğimi unutmayın..."

Umarım üzülmüşsündür, biraz da olsa pişman olmuşsundur.
Benden buraya kadar.
Arkadaşlığımızı devam ettirmek bu kadar zor olmamalıydı.

Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki.

Ayrıldık diye yıkıldım filan zannediyorsan yanılıyorsun
Gayet iyiyiym
Hatta kuş gibi hafifim:82:

Bu gece 3 - 5 nöbetinde uzun zaman sonra konuşabilicez sevgilim çok heycanlandım yarın sabah erken kalkıcam aslında sölemedim sana yat sen dinlen dersinde konusamayız diye :76:

'Ben' kattım sana biraz, öyle sevdim seni. Çünkü sen de bensiz; O kadar güzel değilsin hani

anneni senden çok seviyorum ikimizde küstük sana! . tekrar sigaraya başlamanla ilgili yorumumuzu alma. ne b...k yiyorsan ye. sigara içip mutlu oluyorsun ya, bizi üzmekten kahretmekten başka bir şey yapmıyorsun. biz senin iyiliğini düşünüyoruz. kalbimizi kırıyorsun. annen, ben ve hatta köpeğin bile küstü sana . bunu oku tamam mı. bugün sana güzel şeyler yazamıycam. o lanet sigarayı bıraktığında ne kadarda mutlu olmuştu herkes . biz(seni seven insanlar,başta ben) bunu haketmiyoruz. üzgünüm.

Üzüntülü olduğun zamanlarda bile gülümsemeyi asla bırakma, biri gülümsemene aşık olabilir...
Zamanını seninle geçirmekle ilgilenmeyen biriyle zamanını harcama...
Belki de Allah doğru kişi ile karşılaşmadan önce yanlış insanlarla karşılaşmamızı istemiştir, böyle olunca minnettar olacağızdır...
Bir sona geldiğin için ağlama, onu yaşadığın için gülümse...
Çok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur...
Gabriel Garcia Marquez'den..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…