böyle güzel güzel konuşarak beni mest ediyosun aşkım sevgini hissettirişin bambaşka da zaten, ifade edişin de paha biçilemez
ne çok sevdiriyosun kendini böyleeeee
gerizekalı kadın
maffettin suratımı
başımda 3 tane insan
bir şeyi beceremediniz
birde seyir halindeler
bakın bakın birşey bulursunuz belki
kendini bilmez, gerginsin biraz rahatla diyor.
dua et sesimi çıkarmadım
beceriksizin tekisin sen !
verdiğim para haram zehir zıkkım olsun
Nasıl bu kadar soğuk ve uzak olmayı başarabiliyorsun? Sana yaklaşmaya çalıştıkça her bir terslemeler,kızmalar...Önceden sana geç yazdığım doğru ama ben bunu 'genelde' yapmıyorumki.Aksine hemen cevap vermeye çalışıyorum.Sen bilmiyorsun ki boyle beni terslediğin zaman,soğuk konuştuğun zaman nasıl üzüldüğümü..Sanki içimden kalbimi söküp atmaya çalışıyorsun..Canımı yakıyorsun...
Birde başka kızları kesme mevzusu var...Ben senin aşkından yanarken sen nasıl olur da bana başka kızları kesme konusunu açarsın?! Delirecek gibi oluyorum.Bütün kızları yok edesim var!! Senin çevrendeki ve çevrende olucak btüün kızları öldürmek istiyorum..
N'apsam n'etsem de düzelse her şey..Bazen umudum çok artıyor içim içime sığmıyor o zamanlar,bazense boyle umutlarım bir balon gibi sönüp gidiyor..Ama hala inanmak istiyorum bizim bir gün olacağımıza....Seni Seviyorum.......
bitmeye yüz tutmustu oysa bende bir seyler..
bir adim kalmisti, son anda döndük o yoldan..
hala; artik böyle desen bile, görücegiz artik öyle mi böyle mi...
Zaten uzaktık, şimdi aynı ülkede bile değilmişiz artık.. Aynı şehirde iki yabancı gibi olmak ağırdı zaten, şimdi sen gerçekten dünyanın bambaska bir yerindeymişsin, bugün öğrendim.. O kadar uzağa gitmeye ne gerek vardı? İçim bu sefer bambaşka acıyor, gözlerim yanıyor.. Ben seni şu dünya üzerinde bi daha görebilecek miyim? Bu nasıl iş, bu nasıl uzaklık.. İçimi yaktın
geceleri hiç çekilmiyo sensizlik... sen olsan,uykudan ağırlaşan göz kaapaklarıma inat senin sesini duymanın verdiği huzurla uykuyu unutup gitsem... çok özlüyorum ama ben seni tutan elim, gören gözüm...