Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karşıma ilk çıktığında durdu dünya tutldum sana...
dilim tutuldu çöz beni aşkınla...
zor oldu ama buldm seni sonunda
o tatlı güzel yüzün yangınımı körükler gülüşün...
gözlerin beni benden alır..
benm olmayışın içimi acıtır...

Işte ben!!!

KIZILDERİLİ BURÇLARI VE SİZ
‎19 Şubat – 20 Mart
PUMA
Uğurlu Taşı: Firuze
Rengi: Mavi – Yeşil
“Kıvrak ve güzel bir duygu yumağı!”

• Kendi alanlarına ve özeline düşkün,
• Duygusal ama duygularını göstermeyen,
• Zor güvenen ve ihtiyatlı,
• Ruhsal bir avcı,
• Evine düşkün,
• Yalnızlık duygusu güçlü,
• Sezgileri yüksek,
• Kıvrak zekalı,
• Doğru olanı yaptıkları konusunda güvenceye ihtiyaç duyan,
• Sevecen, neşeli bir ebeveyn,
• Hareketli,
• Duyarlı,
• Uysal,
• Akıl almaz bir düşgücü,
• Hassas nokta: Mide – Bağırsak,
• Köşeye sıkıştıklarında kavgacı ve atik,
• Güvendiklerine tüm yüreği ile sevgi gösterme,
• Anlaşılması zor, gizemli,
• Güçlü sezgiler,
• Duyguları baskı altında tutma eğilimi,
• Atik bir ruhsal koşucu,
• Başkalarının göremediğini gören,
• Romantik.

Yaz geldi...
Hem de nasıl sımsıcak bir yaz.
Ben yıllardır yapamadığım her şeyi planlıyorum,ne kadarı gerçek olur bilemem ama bu defa en azından içim buruk değil,nasıl olsa gerçekleşemiyecek gözüyle bakmıyorum,nasip diyebiliyorum çok şükür.
Yaz geldi...
Hem de nasıl sımsıcak bir yaz.
Senin için pek bir şey farkettiğini sanmıyorum.
Aynen yıllardır olduğu gibi.
Ben yarınlara hazırlanırken eminim sen şimdi fos fos uyuyorsun.
Hep bu uyumaların zaten bizi bize kaybettirmedi mi?
Anlamadın,anlamayacaksın...
Mutluyum,şükürler olsun!

birazdan yaninda olucam..
insallah beni sinir etmezsin bu sefer...
eger edersen sorun degil, bende seni uyuz ederim, ödesmis oluruz...

Evet biz birbirimizi üzeriz artık mesaj atma bana gördün benden bi b...k olmaz ..
Zaten o gelince herşey biticek istesende atamıcaksın mesaj

nasıl bir ilişki bu böyle bilmiyorum.. aramızdaki bağ, sevgi öyle güçlü ki ne yaparsak yapalım kopamıyoruz işte.. çok seviyorum seni aşkım çokkk... ama kızgınlıklarım bitmiyor.. çok hata yaptın... yaptığın hataları görmezden gelip bir de tek bir lafımla beni yargılıyorsun.. canımı acıtıyor bu tavrın.. bugün yine birlikteydik.. sıcaklığını hissetmek,, ellerini tutmak istedim yapamadım.. böyle mesafelere ne gerek var? zaten istediğimi yapmıycaksın biliyorum ben de kabul ettim zaten bunu.. yine yine yine kabul ettim hayatında değişmesini beklediğim şeyi yapmak istemeyişini.. bir gün kalpten gidicem senin yüzünden. zaten şu an tatildeyim bütün gün evdeyim,, aklımdan çıkmıyor bu hallerin işte.. düşünüp kurup kendimi yiyip bitiriyorum..
bir de şu kız düşmüyor yakandan.. yakında bulup saçını başını yolucam o kızın.. ooof sevgilim off.. seni kendime kelepçeleyip öyle mi yaşasam,, trip yapma ve tartıştığımızda kaçma şansın da olmaz:)

oooof off...gel inat etme oturalım konuşalım 1 yaş için mi bu eziyet sanane elalemden

Umarım bu son numarandır bıktık artık senin saçmalıklarınla uğraşmaktan böyle yapınca eline ne geçio ne yaptığını sanıosun anlamıyorum!!

Ne olur bu gece gülüşlerinin ışıltısına al beni.aydınlat kararan içimi..ne olur bu gece gülüşlerinin ardına hapset,ısıt üşüyen yüreğimi....

Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun? seni seviyorum sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…