Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Üzgünüm!

Keşke ben de sana biraz olsun bir şeyler hissedebilseydim.

"Benden nefret edenlerden nefret edecek vaktim yok. Çünkü ben, bana değer verenleri sevmekle meşgulüm."
Marquez

parka yürüyüşe gidiyoruz yuppiii

seni çok seviyorum benim ihtiyaçlarımı anlayıp karşılık verdiğin için

sorgusuz sualsiz hesapsız seviyorum seni..seni yaşamk bizi yaşamak dünyalara değer canımın içi....

biliyorum çok mutlusun onunla.mutlu olmanı hep isterim bilirsin.ben istemesemde haberlerin hep geliyor bana.artık seni görmek imkansız biliyorum arada geliyormuşsun istanbula belki karşılaşırız bi yerlerde bi tesadüf oluverir bakarsın.neyse zaten bişeyler söylemek için artık çok geç değil mi ?

Günler sonra hayatım değişicek

Kötümü yapıcam iyimi hiç bizaman bilemedim zaten..

Gerisini sorma, o günlerden belleğimde bir tek "Sen" kaldın
Lekesiz ve tertemiz gerisini unuttum...
Daha sonraları ise ayrı düşmeyi ve sesini duyup gece yatağımdan fırlamayı öğrendim...
Sen benim korkum, yutkunuşum uyanışlarımın en güzelisin...

İstediğim an seni görebilmeyi isterdim. Neden ayrı şehirlerdeyiz sanki...
Şu anda yanında olmak vardı... Sarılmanı istiyorum bana.

Kendisini zaten görüyorum yeterinçe ama okusaydı ne yazardım..Beni aldattın mı büyük ihtimalle aldatmışsındır( aldatılmadığını sananlar yanılıyor ah saflarım!Kimleri görüyorım ben) şimdiden Allah cezanı verecek diyorum...Yapmadıysan sorun yok..Bilsem bırakırmıydım evet ..

Etrafı batırma çoraplarını kirli sepetine at arkandan toplamaktan bıktım...Benimde canım var binde insanım mark tyson değilim yavrım!

Gelirken bi gün çiçek filan getir sürekli sebze meyveyle dönme..

Kapıyı açtığımda şaşkın ördek gibi bakma manalı bak nası olur?

Yemek yaparken mani olma suskun otırma..Yürüme konuşma dışardeyken beni arayıp rahatsız etme gülme öfff canım sıkkın objektif değilim şu an..68:

Bukowski'den;
Hayatta kimseyi değiştiremezsin .
Ve kimse için değişmemelisin..
Ne sen başkası için mecburi istikametsin;
Ne de başkası senin için.
Yorma kendini;
"Bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin".

Ayrı şehirlerde Hasret çekmek zor ..Önemli olan kalplerin bir olması:)

canım benim eğer bir kez aldatırsa onun ayıbı ama 2. kez aldatırsa senin ayıbınnn ben genelde ayıbı sevmem bi kez aldattın it gibi svsemde katır inadımla aramayacagım uleynnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…