Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni biraz kendi halime bırak lütfeeen ! Herseye sinirlenmeeee !

ya dedigimi yaparsin, yada dedigimi yaparsin...
baska alternatifin yok tatlim...
oyunu benim kurallarima göre oyna sonra ceza almayasin canim sevdigim...

Ben saygılı olmaya çalışıyorum ama salak değilim.. Anneciğini uyarman gerek damarıma damarıma basıyo artık çirkinleşcem.

Bugün günlerden hiç. Benim adım yok. Kanatlanıyor içimden binlerce siyah kelebek.
Savruluyor rüzgarda yaprak gibi kalbim, uzaklarda bir yerde. Kalbim kayıp.
Karanlığa dokunabiliyor sanki ellerim.
Sadece sesler duyuyorum. Ayak sesleri uzaklardan.
Susuyorum. Sessizlik keskin. Bekliyorum. Beklemek keskin....

Klasik Türk erkeği tripleri;
Resmi görür aşık olur tel ister
Mesajla yavşama çabasına girer
Yüz bulamayınca da başlar hakaret etmeye ne salaksınız peh

Fotoğraflarına baktım. Bakıyorum da net aleminde sosyalleşme çabaları içindesin.

Resmen aşıksın sen kendine. İlgi manyağısın oğğğğllllluuummm... Neysee...

Her şeyden önemlisi artık hiçbir şey hissetmiyorum fotolarına bakınca.

Çok şükür kurtuldum.

Sabah alarmla uyanmısım, sonra tekrar uyuyakalmısım.. O sırada rüyamda seni gördüm, okul zamanlarımıza dönmüşüz, seninle uzun zaman görüşmemişiz ve birbirimizi görünce sarılıyoruz.. Allah'ım ne güzel rüyaydı.. Kendiliğimden uyandım sonra işte öyle

artık ayaklarım daha saglam basıyor sende bunun farkındasın biliyorum.. ve korkuyorsun seni birgün bırakırsam diye...

umarım ozamanlar hiç gelmez ama gerekirse giderim bunu iyi biliyorsun..

Ve bir ayetin sıcaklığı sarıyor yüreğimi; "Allah sabredenle beraberdir."
Hadis-i Şerif

Çok şükür Rabbime yardım ediyor..Sen benimle uğraşsan da Rabbim gösteriyor yalanlarını iftiralarını bak diğer gelinin seni istemiyor..

akşam yine göreceğim yüzünü ama seni sevdiğim için deil kocamı sevdiğim için.....

Etme bulma dünyası die boşuna demiyorlar bir oğlunun hayatını alt üst ederken diğer oğlun senin hayatını alt üst etti..

sevgimizi heba ediyorsun boş yere ,mutlu olmayacagımı biliyorsun niye diretiyorsun sen annenle hasret gider beni niye araya sıkıstırıyosun kukla yada maskota benzer bi halim mi var benim yaaa

beni bugun çok ağlattın değdi mi iyi düşün.. sen diretiyorsun ya bende diretiyorum sabır ve azimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…