Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazılan her satır alındaki çizgilerden bir iz taşır.Ama yazmak için illa yaşlanmak gerekmez,hayat insanı yirmisinde de kocatır...

Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söyLemekten kacmışsın..! Benim gibi bir acizden korkmuş ALLAH'tan korkmamışsın.
- Mevlana -

affet beni aşkım nolur bir daha oluyacak seni çok seviyorum sensiz olamam ben .... çok alıştım sana

Özledim...Buradan yetkililere sesleniyorum, lütfen!!! (Gerçi birkaç gündür görüşememe nedeni benden kaynaklanıyor ama olsun, zeytinyağı modundayım işte)

Gidenlerden; aşkınızı, kalbinizi ,beyninizi ,mektuplarınızı vs. değil sadece uykularınızı geri isteyin.En çok ona ihtiyaç oluyor.
[Ece Ayhan]

Son düzenleme:
Anne benim yorganım maviydi neden beyaz örttün üzerime ?

Pamuk gibiydi , neden bugün taş gibi ?

Gece lambasını yakmayı unutmuşlar.Oysa annem bilirdi karanlıkan korktugumu !

Yağmurmu yağdı acaba ?

Etraf toprak kokuyor ..Anne yatağıma böcekler girdi alırmısın ?

Hafta sonuda değil ,neden yıkadılar benı ?

Üstelik yabancı kişiler ! Neden ağlıyorsun anne ?

Yoksa bana küstünmü? Beyaz kanatlı iki şey geldi yanıma ,biri solumda durdu biri sağımda.. Sorular sordular bana, Fakat hiçbirini bilemedim. Çünkü bunları bana öğretmemiştin .. Aç saçlarını , ipeek saçlarını görsünler demiştin, Şmdi saçlarım alev alev yanıyor anneeem .

Şimdi tırnaklarımı böcekler yiyor,Çok korkuyorum ! Ağlıyorum , duyuyormusun ? Ne olur kurtar beni , Günahkarım Anne !

Sen zamansızlığımsın..Sen kendime anlatmaya kalkıp anlatmakta aciz kaldığım bensin...Sende kendimi arayıp bir türlü bulamadığım bensin sen aslında..Gökyüzüne her baktığımda bulut bulut hayatı gördüğüm ansın sen...Sen benim yazmaya kıyamadığım cümlemsin....Öznesi sen, yüklemi ben.Aydınlığımsın karanlığımdan ayıkladığım.. Mutluluğumsun... acıların uykularında dua dua adını saydıkladığım..Sen hava, sen hayat sen nefes aldığımsın...Nefesinden mahrum etme beni...Sesini esirgeme ne olur..Gülüşlerini savur yüzüme..Göğsümün buzdan sarkıtlarına sür sıcak sözlerini..Üşümüşlüğüme düşür gözlerindeki baharları..Bırakma beni yalnızlığın ayak dibine..Üşürüm avuçlarında...Ölürüm ayakuçlarında.....Gitme, kal öylece ...

Muhtar dışardan geliyosun benden sigara otlanıyosun, ben evde bütün gün tütün mü sarıyorum sanıyosun ?!

iyiki varsın hayatımda..
en büyük destegi sen ver hep bana
hep kal yanımda
hep bebegin oldugumu göster sefkate her zaman oldugu gibi yine ihtiyacım var

Kizginliklarimdan, kirginliklarimdan coktan kurtuldum...o guzel gunler icin sana cok tesekkur ediyorum, herseye ragmen ,iyi ki varsin ...

Son düzenleme:
Kız zilli,sayılmak istiyorsan sen de karşındini saymayı öğreneceksin.Yoksa özel anlarında hatırlanmayı daha çok beklersin. P

Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. 'Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez..

ne kadar limon suyu icersen ic, sen baldan bile tatlisin..
asigim sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…