Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkimiz için planlar yapıyorum. Çok güzel hayalini kurmak. :93: :97::97:

Son düzenleme:
Pişman değilim! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin? Neler dururken, sen neyi seçtin.
Nazım Hikmet

Aynı dişimiz ağrııyooo Aşşkk, yoksa biz birbirine deli gibi bağlı bi Sevgiili miyiiizzz? Elbette öleeyiiizzz yeriiimmm

Son düzenleme:
Beni ben olduğum için sev lütfen başka hiç bişey için değil

ııımmmm ben bişi demeyii unuttuuummm

Kollarımı açtım büsbüüüyyyyüükk!! seni buuuuu kkkkkaaaaddddaaaaaar sevooruuummm Sevgiliiiiiiiiiiiiimmmmm

Murat Dinle sevgilimm .. Sana söyleyemediklerim kalbimden gecipte satıra dökemediğim cümleler bunlarr.. Biraz önce arkadasımın sana mesaj attıgını duydum.. Guldum gectım banane dedım.. Söyle be sevgılım hıc mı sevmedın yalanmıydı bu ıkı sene.. Hıcmı sarıldıgında ıcın tıtremedı.. Eriyorum sevglım mavi gözlerin aklma geldiginde beni bitirişlerin aklıma geldiğinde eriyorum.. Kimblir kimlsin kimi düsünüyorsun kımle mutlusun ben yerıne kımı kokluyorsun.. Bıtmıyor be askım bır askım mesajnla yüreğim kanatlanıyor.. Daha ne yapayım sevgılım daha kac kıza gıdıp donmenı beklıyeyım.. Ama unutma Allah sevenlerın arkasndadır bıgun send benı sevıceksın.. Dinle sevglm Ben tenınde huzur bulmayı ozledım terının bana deymesını ozledımm.. Butun mıllet pesımdeyken ben onu sevıyorum demeyı ozledım.. Gel be sevglm sev benı eskısı gıbı sarıl bellmden op alnımdan ömrümsün de karicim de yakma bitanem canımı..
Artık vazgecme vakti biliyorum sana yenı hayatında huzur mutluluk dılıyorum. Canım sevgılım
Seni Seviyorum.. kımseye söyleyemedğim gururumn ıncınmedıgı senı sevıyorum dıye haykıramadıgm bıyere yazıyorum Kendıne ıyı bak

Sana karşı daha sakin,daha az duygularını belli eden,fevri olmayan bir yapı sergilemek isterdim..Çok kırdım bu akşam seni ama elimde değil o kadar biriktiki kırgınlıklarım,keşke daha umursamaz olabilseydim.Unut derler ya aynı konu üzerinde durma,çok uzatma derler ya..Keşke o denilenleri yapabilseydim.Vazgeçemiyorsan sineye çekeceksin diyorlar ya,ikisinide yapamıyorum sanırım..Eski kırgınlıklarımıda atamıyorum Ne kadar çok şey var yazılacak aslında..

Pazatesi kahvaltı sofrasında yalnız olunca şok olacaksın!!!

Hani insan bazen ne ileri ne geri tek bir adım atamaz ya..Birini yanında tutmayı bilemez ama onun yokluğunu da istemez..Kaybetmeyi göze alamaz ama kazanmak için de mücadele etmez..Bağlanmaya cesaret edemez ama azat da etmez onu!Ne sevilmekten vazgeçer, ne sevmeyi bilir..Hani çok sonra zaman geçer savrulurlar ya, o zaman dökülür dudaklardan itiraf edercesine:"Ne gözümü alabildim ne de göze alabildim..."

ßırak uzaktan gözLerinLe kesmeyi; ßırak yaLandan Rüzgar gibi esmeyi; Karşındayım işte ne duruyorsun ? Cesaretin yoksa yoLun açık oLsun..

Aslında herkes kendi çapında mükemmeldir fakat kiminin çapı tamdır, kiminin ise hayatı; beyninin yarıçapı kadardır.

Son düzenleme:
Vallahi hiç umrumda değilsin.
Öldürmeyen şey beni güçlendirir dediği gibi Nietzsche'nin;
Hayat yolum bana özel
Sen artık hiç bir şeysin.
Vurduğun her darbe adam etti yüreğimi,
Vurulan değil vurandır eksilen
İyileştirdim bedenimi
Dost olsan olmazdı bana bu kadar iyiliğin
Canın cehenneme artık
Budur sana en son dileğim.

Düz yazı,şiir ortaya karışık bunlar geldi aklıma.Okuması da umurumda değil zaten:)

Daha kaç kez bunu söyleyeceğim bilmiyorum. Bitti! :|
Uzatmamam gerek. Aptalım işte.

canımı çok sıkmaya başladın tekmeyi yiyeceksin artık seni görmeye tahammül edemiyorum biz seninle zıt kutuplar gibiyiz seninle nasıl evlenmişim hayatımdan çık 5 sene bana 5 asır gibi geldi pişmanım seni tanımasaydım

offf..!! ne yapcam ben Allah'm..??
beni sevmeyen hiç mesaj atmayan adam artk hergün mesaj atıyor..
buluşalm diyor...
kafam öyle karışık ki..
ayrıldık biz hala neden uğraşıyor..?
Allah'm dogru yolu göster bana..
korkuyorum,yoruldum..
ne yapacağımı bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…