Gönlünün birincisi olmakta harika bişey ama bu yarışmada da birinci olmak istiyooorum sevgiliiiimm. Bana destek olduğun için teşekkür ederim benim için söylediğin tezahüratlarda süperdi yerim seni ömrüüüm beniimmm
vallahi öldürdün beni... nasıl vicdan var sende beni sonramı hiçmi düşünmedin bukadar kolay mıydı,, bu sen misin.....şimdi gez toz kimbilir kimlerle nasıl geziyorsun mutlusun ye iç hayat sana güzel.....
1 sene...
Kimine göre kısacık bir zaman dilimi kimine göre uzun uzun aylar!
Nasıl geçti bir senem burada,işyerimde,canım işyerimde...
İşte ödülün diye verilen yıllık iznime bakıyorum şimdi karşıdan..
İnanamıyorum hala!
hani hep şikayet ediyosun ya beni bana.aslında sen beni onlarla seviyosun.ben değişmiycem,hep böyle kalıcam.biz yine anlaşamıycaz tartışıcaz.ve sen yine böyle sevmeye devam ediceksin beni.ama beni bu aralar ne olursa olsun yalnız bırakmamalısın hata yapmak üzereyim...
Senin gibi bazilari sevgi dolu kalbimden dolayi beni saf goruyordunuz ama hepiniz bir kere daha yanildiniz, sonunda kazanan yine ben oldum, cok sukur!!
Ahımı alarak eline ne geçiyor anlamıyorum inan anlamıyorum canımı yakmak neden bu kadar sevindiriyor seni..Sen benim canımı yakarken Allah razı olsun çok güzel hayatımın içine ediyorsun dediğimi mi sanıyorsun sen ??? Amacın ne neyin peşindesin inan çözemedim..Ahımı alıyorsun nasıl bir annesin ki oğlunun yuvasını bozmaya çalıyorsun..NE halin varsa gör..Ve Allah aşkına uzak dur yuvamdan o dilini zehirli dilini tut benim dilimi de zehirleme..Çizgimimi bozmamak için kendimle nefsimle mücadele ediyorum artık..