Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlemlere dayanamaz olduk birbirimize sarıyoruz farkındamısın gerci ben sarıyorum sen alttan alıyorsun neyse :):)

koynunda uyumak istiyorum artıkkk

ayyy ben onu çok seviyorum canım sevgilim benim arada hatta çoğunlukla zıtlaşsakta senin yanında o kadar huzurluyum ki

anlamıyorum neler olduğunu..
aniden içime düşen bu sıkıntyı..
ne oldu bna..?
düştüğüm yerden kalkmak için tuttuğm el bi yabancı mıydı şimdi..

Sabah sabah çağrı atmak da nereden çıktı? Hadi attın, ben cevap verdim, sonra dönmemek nereden çıktı? Hey yarabbim :)

Bugün pek bir positifim yaww.........

Ohhhh misler gibiyim....

Rabbim bozmasin insallah...

Son düzenleme:
nerdesin:14: yanmış dünya kavrulmuşum öylede biriyim ki kimseciklere diyemem ben burdayım kötğyğm..bir iki demeye çalıştım ozan ama sonra onların kendi hayatlarını olduğunu gördükçe kendimi hep fazlalık gibi gördüm.. ben senin her derdine koşardım ozan bense senden tek bana sarılmanı isterdim ne sana yalan konuşmak senin arkandan iş çevirmek gibi bir derdim oldu nede başka bişey..anlamadın ki tek derdim seni sevmekti..ama ben deyincede olmuyor ki..bunu ben deyince olmuyor kiiiiiiii((((((14: okadar insan gördü en azından bi kişi bana acısaydı gerçeği söyleseydi: önceden çok yakışıyorsunuz diyen adam şimdi yakışmıyorsunuz diyor ..bu gerçekten yakışmadığımız için mi..hayır be ozn..bu tamamen senin tavrınla ilgili ama bunu biri sana dese sen buna inanırmısın aksini bi kişi bi adam söylermiki..sana biri cesaret verirmiydikiaman herkesin kendi dünyası kim kimi düşünür ki hatta,, sen bile..

offff kendimi kötü hissetmemi sağlamak için elinden ne geliyosa yapıyorsun

susmak size hediye aslinda...
bundan sonra hic birinize susmuyorum...
ben terbiyemi koruyayim derken siz iyice astiniz siniri..

İnsanların al ödülün diyerek verdiğini nasıl da burnumdan getirmeyi başarıyorsunuz hayret doğrusu!
Neden birbirinizi yiyip bitirerek benim beynime saldıryorsunuz? Her ikinize de şaşıyorum!
Sadece susmanızı istiyorum aynen benim yaptığım gibi!
Ya bitirin ya da devam edin!
Sen git yok ben kalayımla olmuyor bu işler!
Yanlış kişiden akıl alıyorsunuz,benim size verebileceğim bir tek gram yardımım yok!

Biliyor musun?
Evliliğimi hatırladım yine..
Bugün aynı eski günlerdeki gibi oldu...
Onlarla dalaşıp evime geldim..
Sen iştesin,ben evde.
Ellerimizde telefonlar,çınlayan kahkahalar...
Seviyorum seni birtanem çok seviyorum...

Bana bak valide hatun; hem çalış diyorsun hem aldığım parayı beğenmiyorsun. Haaa bulursun ayda en az 1000 tl veren bir iş, çalışmazsam eşşeğim. Hadi bakalım.

Bugün kendimi sana nasıl hazırlamıştım bilemezsin. Ama annemle tartışınca dışarı çıkamadım. Haber verebilirdim evet ama; ben 'saat dokuza kalmayalım olur mu' diye mesaj attığımda senden ses çıkmadı. Üstüne böyle bir şey vuku bulunca haber veremedim. Azıcık sen beni anla. Sesindeki üzüntünün nedeni benim biliyorum. Benim seninle geçirdiğim her saniye birbirinden değerli iken seni nasıl kasten üzerim?

Hakettiiim ve kazandım işte! Yüzlerce kişi arasında gururla taşıdım emeğimi, ellerimle yaptığım tasarımımı! Yapamassın beceremessin diyenlere inat girdim dereceye 4. oldum! Bu öyle gurur verici bişeyki.. Kimse ortak olmaya çalışmasın bu sadece benim başarım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…