Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili dediğin koluna değil, yüreğine yakışmalı.. Ve öyle gelip geçici bir heves değil, Sonsuza dek nefesin olmalı !
Can Yücel ..

Kendimi her zaman mutlu hissederim.
Neden biliyor musunuz? Çünkü kimseden bir şey ummam.
-Beklentiler daima yaralar.
Shakespeare

Ben üzüldüm ya böyle umrumda değil sende üzülceksin bugünden sonra bence sevgilim........

sevgilim 2 buçuk saat annenle konuştuk o yüzden arayamadım senii not bırakmışsın yatıyorum ben 1de nöbetim var arayabilirse ozaman arasın diyeeee ömrüşüüm sanki her nöbetinde seninle tutmuyomuşum gibi triplere girrmeee yerim yoksaa :86:

İnsan bi cevap verirdi neyse yarın anlayacağız ne olduğunu

kazığı yiyee yiyeee..burnun sürtülee sürtüleee..dıs kapının mandalı oldugunu nihayett anladın..neyse zararın neresınden dönersen kar derler,bunada sukur..keşke gözünü daha önce acaydın ...bin nasihat bir musubit olayı varya dank diye tam yerıne oturdu...

korkulan oldu

yoksun...
kabul mü

hayır mı

sürün o zaman mirka sürün

Artık dayanamıyorum....
Seviyorum diyorsun ama bütün davranışların tam tersini söylüyor
Sanki hayatını biraz kolaylaştırmak için beni kullanıyorsun gibi geliyor bilmem haksızmıyım
Böyle devamederse ben artık yokum.......

İşte bu güzel haber

Yanlış anlama ablanın nişanlısından ayrılması değil de, o insanın sizden uzak olması güzeelll :81:

Beğenmedim o arabayı, senin araban zaten ondan çok çok güzel

ßir Sözün Varsa Dilden Yüreğe Hiç Susma...Görmen Gerekiyorsa Git Yanına...Okşaman Gereken ßir Yürek Varsa €sirgeme €lini...Hayat Çok Zalim...An Gelir...€lini... Gözünü... Yolunu... Yüreğini Alır Senden... O Zaman İstesende Dokunamaz...Göremez...Gidemez.​..Söyleyemez Olursun..!.. [

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…