Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi de Elektrik-Elektronik Mühendisleri Odası'nda adres kaydını değiştirmeyi düşünmüyor musun?:26:
Sabah baktım da dergin hala bu eve geliyor.
Aidatları haybeye yatırma diye şeettim de sen bilirsin gene de..

Son düzenleme:
Artık seninle değil nefsimle mücadele ediyorum sana konuşmamak için kendi nefsimle mücadele ediyorum..Bazen senin üzüntülerine üzülmüyorum sevinmiyorum da ama Rabbim gözüme gösterdin Hamd olsun diyorum..Seninle oturup bende ağlıyorum inan o an sana sarılmak anne demek gleiyor içimden ama hayır unutma yaptıklarını yapacaklarını o standart kayınvalide diyorum..Her zaman ki yapacak yine senin canını yakacak diyorum ve sadece susuyorum..Yuvamdan uzak dur..Artık mutlu olmak istiyoruz..Hayatımızdan çık demiyorum ama yönetmeye çalışma o burnunu herşeye sokma..Haddini yerini bil ki biz annemiz diyip taşıyalım başımızın üzerinde..Şunu da bil onca yaptıklarından sonra nerdesin merak ediyor musun..? Ayaklarımın altındaa..!

Tamam sabredeceğim. Temmuz bitene dek uslu duracağım.
İçim içimi yese de kendime hakim olmaya çalışacağım. :85:

Ama neden böyle oldu ki?
Neden seni hiç önemsemiyorken şimdi aklımdan çıkmaz oldun? :85:

Son düzenleme:
Seni bu dünyadaki herkesden çok seviyorum, sen olmasan ben bir hiçim... mutluluk kaynağımsın sen benim...

Doğumgünü hediyen yolda aşkım ama sen olur da yarın geç gidersen ilçeye alamayacaksın of stres oldum al şu hediyeyi artık :18:

eee ne vakit toz oluyoruz buralardan
meselaa bu hafta sonu kaçsak mı maşukiye'ye

sanırsam özledim yaaa
sanırsam ama
bak özledim demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…