Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her gün ailenle birşeyler yapmak zorunda mıyım ben ya...................................................

Bekliyorum. :93::93:

Hayal kırıklığına uğratma beni, cesur ol!

Seviyorsun işte biliyorum.

Senin hayatta çok isteyebileceğin tek kız benim. Ben! :78:

şekerim benımle sdik yarıstırıp durma bak her seferınde sen zararlı cıkıyorsun..bıkere farklı kulvarlardayız her acıdan.. ben aşk sen mantık evlılıgı yaptın.. doğal olarakta eşimin mesleği çöüçüde olsaydı yine evlenecektım senın gibi rütbe-kariyer takıntısı biri değilim yanı meslegi için evlenmedim eşimle!! evlılıklerımız arasında 1yıl var.. ben ıkıncı yılıma giricem senın daha 1 hadi hayırlı olsun bak taa burdan tebrık ettım seni esım kaç yılında askeri okula girdi bılmem kaç puanı var ne bilim suankı rutbesı nedir alakadar etmıyor beni..bak dıyorum sana kızım aramızda fark var övünmek istesem emın ol senı yerle bir ederim ama umrum değil... senın gibi ne eşimin işini baskalarıyla nede evlılıklerımı diğer evlılıklerle kıyaslıyorum.. sukretmeyı bılıyorum ''çok sukur'' ve yapmacık sevınlılıklerden de nefret ederım.. karakterım eşime göre mukemmel buda bana yeterde artar bile niye kıyaslıyımkı kendımı niyee!! kendin söyleyemedıklerını nıye baskalarına dedirttiyosun onuda anlamıs değilim..yaa bu kadar mı korkuyorsun benden bak bende sana demek istedıklerımı buraya yazdım aracı filan yok hadi gelde oku

şu belli ki;
evlilikte yaşayacağımız sorunlardan birincisi, yemekleri gece buzdolabına koymayı unutup ertesi gün kokmuş bi yemekle karşılaşıp '' aa bu yemeği ne güzel 2 gün yicektik'' umudundan sonra bi hayal kırıklığı yaşamak.
ikincisi, bimdeki sıcak kolayı çabuk soğutmak için buzluğa koyup onu orda unutup, ertesi gün şekerleşmiş bi buz kütlesiyle karşılaşmak. olucak
olsun, seviyorum ben bu sorunları
gel yine yaşayalım
şafak 7 :97:

sensiz olmaz
nefes almadan yaşanmaz
yok sensiz olmaz
bunu başkası anlamaz
ne güneşler doğar seni görmeyince
ne de şarkılar söylenir gönlümüzce

Senin beni fark etmeni isterdim....
Ben hergün seni düsünürken, senin en azindan benden haberin olsun isterdim...
Ben asla ilk adima atamayacagim, bunu senin yapmani isterdim...
Kisacasi, senin beni sevmeni isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…