Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
varlık yoklukla birleşince karanlıklar çıkar ortaya...yanındaysa yalnızsan bir ışık bir mumsa dilediğin,güneşi görmekse istediğin yalnış yere bakıyorsun... bakış açını değiştir...

kafamdaki soru işaretlerinden kurtulmak istiyorum bunu yapıcak olan kişide sensin senn anla bunu artık!!!!

Ben sormadan söylesene kafanda benimle ilgili düşüncelerini

inşallah iş başvurun kabul olur aşkım sende rahatlarsın böylece
bende seni mutlu etmek için yanında olucam hep
bana fikrimi sorduğun içinde teşekkür ederim

Sen beni çoktan gözden çıkarmışsın. Çı8karmak zorunda kalmışsın. Benim yüzümden biliyorum. Ama pes etmem. Şu an için hayır.

İçimde gelmen için zerre istek yoktu inan, gelsen bile her görüştüğümüz en kaliteli zaman diliminde yanımızda sürekli kuzenin vardı
pardon kumam
Herşeye rağmen akşam buranın havası çok nemli dediğinde 'E o zaman buraya gel buranın havası çok güzel.' dediğimde paniklemeseydin keşke.
Gelme zaten istemiyorum zaten o sadece lafta olan birşeydi... Ama yaptığına da bozuldum bilerek yapmamış olsan da...
Önemli de değil artık...

Çok çaresiz hissediyorum kendimi ya herkes uzaklaşırdıda benden sen aslaaaa

Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün

çok özledim seni bitanem.... biz'li günlere 1 gün daha yaklaştık.. sabır..

Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Sadece seni istiyorum bugünlerde.

Şimdiden özledim seni biliyormusun.
Keşke kalbime söz geçirebilsem........

Dayanamıyorum....
Sizlere dayanamıyorum!
Yanlış anlamalarınıza,sürekli cır cırlamanıza tahammül edemiyorum.
Nereden ne çıkarıyorsunuz bilmiyorum!
Ama artık pes ettim,anlamaya,çözmeye çalışmayacağım!
Neyi,nasıl istiyorsanız öyle anlayın,zerre kadar umrumda değilsiniz!
Bir damla bile gözyaşım için değmezsiniz!!!!!!!!!!!

iki gün oldu görüsmeyeli ama sanki aylarca görmemis gibi özledim seni...

bu kadar seneden sonra artık anla lütfen.sen beni kıskandığın için ya da kısıtlamaya çalıştığın için seninle beraber değilim.seni bütün dayanılmaz özelliklerine rağmen sevdiğim için seninle beraberim.milyonlarca ayrılıktan sonra hala beraber olmamızın da bir önemi yok. ya da bu kadar yıl ayrı kalıp artık evlilik ya da mutlu sona ulaşmaya az kalmasının da önemi yok.önemi olan tek bişiy var dostum artık bu sorununu aş ve kıskanmaktan,saçmalamaktan beni boğmaktan vazgeç.ilk önce de bunun normal olmadığını kabul et artık kabul et!!

Bitmek zorunda kalan bir askin arkasindan " Iyi ki bunlari yasattin,tesekkur ederim" diyebildin ya, simdi seni daha cok takdir ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…