SaNa İhTiyaCım var de; ÖmRüMü veReyiM! SeNi SeviYoruM de; KaLßim SeNin! Ama ßeniM İçiN öL deMe, KuSura ßaKma YapaMam. ßeN ÖLüpTe SeNi ßaŞkaSıNa ßıRakaMam...!
Doğumgününü mesajdan kutlamak zorunda olmak sinirime dokundu... Ne biçim bir köy orası, güya Ordu merkezde ama telefon çekmiyor... :2:
Sesini duymak istiyordum o tüm mesajda yazdıklarımı telefonda sesine dahi olsa söylemek istiyordum olmadı...
Kader kader diyeceğim de isyan etmeme de az kaldı :95:
Ben seni görmek istiyorum, gözlerinin içine bakmak istiyorum. Neden anlamıyosun ? Çok korkaksın biliyo musun ayrıca bazen aptalsın. Ben bile senden daha cesaretliyim, ayyy nerdeyse ben buluşalım dicem sana. Aylar oldu yahu...Ne olur bitanem sen bana bir adım gelsen ben on adım gelirim... Ahhh sen şu içindekileri bir söylesen...bi söylesen. Ne farkettim biliyo musun ? İkimizde gururumuzdan ölüyoruz maşallah. Ulan üstelik kıyamıyorum da sana. Ama buna bir son vermenin zamanı geldi. Ben artık seninle konuşmak, görüşmek istemiyorum. Sana bazen haksızlık ettiğimi düşünsem de en doğru kararın bu olduğuna inanıyorum.. Önümü göremiyorum, hep bi belirsizlik... Nereye kadar ? Bitsin artık. Affet beni olur mu... Hala bir tek sözünü bekliyorum.. Bırakma beni demeye cesaretin olsaydı keşke..
Minik kurbağan seni çok özleyecek
Seni özledimmmm 7 gün kaldı kamp bitiyorrr cok mutluyummm sana belli etmesemde seni çok özlüyorummmm geçmişte yaptıgım olaylardan dolayı cok üzgünümmmm keşke olmasaydı sana yalan söylemek mecburiyetnde kaldımmm bir bilsen sanaa deli gibi aşık oldugumu söyleyemiyorm ki kaybetmekten cok korkuyorum
Geçmişte kalan birinin bana belli aralıklarla "seni anımsattı bu gece bir şeyler bana" demesi ne kadar umrumda olabilirdi ki?
Hiç...
Sözlerin bi anlamı yok,
Hatırladığın şeylerin bi önemi yok benim için...
Seninle yıllarımı geçirmiş olmama rağmen bunu unutucak noktaya gelmişim ben sen ne hatırasından ne anısından bahsediyorsun...
Ne yapacağım hiç belli olmaz. Bana sakın bel bağlama. Ooofff yaaaa...
Sana aşık olmak istiyorum aslında ama olamıyorum galiba.
Ama yine de seviyorum.
Bakalım zaman ne gösterecek bize. :26: