Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok anacım bizden bir şey olmayacak. Bak ben biliyorum.
Sevemiyorum seni işte yaaa... :84::84::84:

Yalnızlığına iyi bak..
Sahip çık!
Kaç kişinin emeği var onda kim bilir..

Çok bencilim. Pisliğin tekiyim ben biliyorum biliyorum.
Yapmamalıydım biliyorum. Çok aptalım.

beni sevmiyor olabilirsin..
bana aşık olamamış da olabilirdin..
ama beni kandırmaya hiç hakkın yoktu..
hele de yazdığın süslü püslü cümleler bana ümit vermekten başka birşey yapmadı..
sana aşık olamadım dedin tamam ama.. neden aşkım dedin neden sensiz olamam dedin..
neden senin yoluna ölürüm be dedin..
ben hastanede senin acınla boğuşurken, sen o o...pu benimle çıktığını bilmesin diye benle ilgili herşeyi kaldırmakla meşgulmuşsun..
evinden kovduğun sadece ihtiyaçlarını karşıladığın o kızı benimle çıkarken ekleyecek kadar mı zor durumdaydın..
Birde sağda solda ben aşk insanıyım.. çok duygusalım kırılganım deme..
Sen bildiğin hanzosun.. sadece ağzın iyi laf yapıyor.. ondan sonrasına insan demeye bin şahit ister..
Allahıma hergün dua ediyorum.. Bana dediğin o hakaretleri teker teker sana yutturduğum günleri göstersin rabbim..
Arayıp haber dahi etmedin ayrıldığımızı ya.. İğreniyorum dediğin sesimi bi saniye duymaya muhtaç olduğun günü görürüm inş.

aptal asiklara döndüm yaa resmen senin yüzdünden...

Son düzenleme:
Ya bir kere de ben demeden eve dondurma alıp getirsen. Bir iki bir şey alıp getirsen. Yahu yaz sıcağındayız. Ooofff bıktım yaaa... Yeteeeerrrr!!!! @@ :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

Senin bir sucun yok. Ben yine kendi kendime bos hayaller kurdum. Seni sevdimmi? Hayir, tanima sansim bile olmadi ki. Ama uzun bir süre hep aklimdaydin. Keske diyorum, keske birbirimizi tanima sansimiz olsaydi... Ama tabi senin hic birseyden haberin yok. Seni uzaktan seyreden, bir bakisini yakalamak isteyen biri oldugunu nerden bileceksin. Zaten o bakisin degilmiydi beni benden alan.
Ama kismet degilmis, ne yapalim. Belki senden hoslanmayacaktim bile, kimbilir.
Sana onunla mutluluklar dilerim. Beni de bu sekilde bu takintidan ve acabalardan kurtardigin icin tesekkürler.

keşke herkesden farklı olsaydın aynı olmasaydın herkezle söz verdigin gibi sözünün sahibi olsaydın sana öyle cok güvenmiştimki neden sende aynı olmak zorundaydın şimdi hic bi allahın kuluna inancım kallmadı yokmu dünyada güvenecek insan oğlu

Hep böyle mutlu olsak ? Beni hayal kırıklığına uğratmasan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…