Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşimi özledim!
Arkadaşlarımı özledim!
Çoooook özledim!!!

hani geçen hafta beraber özdilekte baktığımız saat vardıya canım ne kadar güzeldi dimi ve ben onu çok beğenmiştim ama pahalı die almamıştım amaa çok güzledi..... hani sen al demiştin ben sana sonra demiştim .... sonra beraber kahve içmiştik ve benim aklım hep o saatteydi .... keşke alsaymışım ...
neyse artık ... aşkım evlilik yıldönümümüze az kalmıştı dimi

Son düzenleme:
Hafızam bu kadar sağlam olmak zorunda mı :|
İstemiyorum seninle olan her dakikayı hatırlamak.
Arkadaşım dün seni görünce "insan olamaz bu" dedi
Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ne kadar doğru bir söz..

Bu kadar mi az vakti olur bir insanin ya...

Son düzenleme:
ayrılığa ne denirki ayrıldık işte herkesler gibi
bizim ne farkımız vardı
bizde çok sevdik hani
dünya kalksada ayağa durduramazlardı bizi
hepsi hikaye hepsi yalan dudaklarımızdan dökülen
......utanmadan seni seviyorumu kirletecek kadar büyük yalan
terkedip kaçtık rüyalar dünyasından
güzel olan ne varsa orda kaldı
şimdi elimizde kalan kocaman bir YALAN...

Bana mı bakıyordun ki sen? :26:

Keşke bir kafamı çevirseydim yaa... Ama nerdeee... İlla da zor kız olacağım ben. Üfff...

hani ben dün ben güldügümde durup gözlerimin icine bakip öptün ya beni, iste o an ben böyle oldum...

coook özledim seni . . :85:
sen artık hiç birsey hissetmiyor musun yani
boz artık bu sessizliqi qüzel qözlümm . . :96:
:85: :85:

Sana ulaşamadım. Resmen ekildim diye öfke ve üzüntü içinde kös kös eve dönerken, işyerinin karşısındaki yola geçip işyerinin önünde durdum. Hiçbir hayat belirtisi yoktu. (Gerçi seni orada görseydim daha çok kızardım o ayrı.) Hayır yani, bizim aramızda yalana başvurmayı gerektirecek bir ilişki de yok. Acaba gerçekten haber veremedi mi diye düşünmek istiyorum yine de. Dur bakalım.

Aynı şehir, aynı koku, aynı sokaklar, aynı doku, aynı arkadaşlıklar, aynı bakışlar, aynı samimiyet,Farklı heyecanlar,farklı duygular....

Aynı evi paylaşmak istiyorum seninle.
Gece mutfaktan tıkırtılarını duymak , banyoda diş fırçanı görmek istiyorum.
Uykudan uyanınca elimi yanındaki yastığa uzattığımda yanımda nefes alışını hissetmek istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…