Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyyy aşkım canımın içi herşeyim.... hayatıma girdiğin güne binlerce şükür olsun... beni o güzel sözlerinle nasıl şımartıyosun utandırıyosun prensesin seni bekliyo, sabırla deli gibi özleyerek...

Aşkım..
Keşke okuyabilseydin.. Okusan da anlar mıydın onu da bilmiyorum ya,ben evet ben senin güzel gözlün,prensesin,elif'in,herşeyin..
Hani hatırladın mı çok seviyordun,hani hatırlıyor musun sarılıp ağlamıştık,şey bide hani kahkahalar atarak güldüğümüzde oldu..
Beni öpüşlerin,seni öpüşlerim.. Çok özledim senii,çokk. Yanlış anlama seni derken eski seni demek istedim..Dilim sürçtü bi an..
Gözlerindeki yeşilde baharı gördüğüm adam nedir derdin? Nedir bana zulmün? Ben eski seni geri istiyorum.. Hadi koş gel,ama sen değil o aşık olduğum süperman'im..
Kapattım gözlerimi bi'tanem nerdesin ??

Öyle büyük öyle derin
Kalbimdeki sıcak yerin..
Küçücük serçe yüreğin
Aynı yere konamaz mı...??
Aşk bi liman ben bi gemi
Yeter artık yak feneri..
Gözlerin ilk günkü gibi
Ah yeniden bakamaz mı...??

sevgili eşim herşeyim SENİ ÇOK SEVİYORUM EVLENELİ 1 SENE OLDU.BEN SENİN KÜÇÜK BEBEĞİN SENİ ÇOK SEVYO SEN BENM HERŞEYİM O İLK BAKIŞIMIZLA BAŞLADI HERŞEY ASLINA BİZİM EVLİLİĞİMİZ HEM GÖRÜCÜ ÜSÜLÜ HEMDE AŞK EVLİLİĞİ.İŞTE ÇALIŞIKEN KAFAMI KALDIRDIĞIMDA SENİ GÖRDÜĞÜM AN HERŞEY BENM OLMUŞTU.İÇİM MUTLULUK VE HUZURLA DOLMUŞTU.SENİ DAHA TANIMADAN NASILDA İŞ YERİNİN KAPISINA KADAR ĞEŞİNDEN GELMİŞTİM.O AN SENDEN ÇOK ETKİLENMİŞTİM VE ETKİLENDİĞİM İNSAN SEVDİĞİM SEN O AYNI AKŞAM BENİ İSTEMEYE GELMİŞTİN BEN İŞTEN GEMİTİM ODADAN KAFAMI UZATTĞIMDA DÜNYALAR BENM OLMUŞTU SEVGİLİ EŞİM..HER ŞEYİM KARŞI KARŞIYA GELDİĞİMİZDE NE KADAR HEYCANLANMIŞTIK.SEN NASLDA HEYCAN KOLAYI DÖKMÜŞTÜN..HERBİŞEYİ HATIRLIYORUM BEBEĞİM SNİN GİBİ ÇOK MÜKEMMEL Bİ EŞE SAHİBİM SEN BENM HERŞEYİMSİN MELEĞİM...SENİN ÖLENE KADAR BERABER OLMAK İSTİYORUM BEBEĞİM..VE İKİMİZİN KANINDAN CANINDAN GÜZEL Bİ BEBEĞİMZ OLSUN İSTİYORUM..SENİ ÇOK SEİORUM EŞİM SEN BENM HERŞEYMSİN.BUNLARI YAZARKEN BİLE AĞLIYORUM

kendi kendine alıntı yasak değildir herhalde.
oof of.
bunu yazdıktan tam 7 ay sonra geldin bana. açtın ya hislerini.
al aşkını sok gözüne diyesim vardı diyemedim. sadece afedersin diyebildim.
niye beklettin ki 7 ay. niye, bi söylesene?
şimdi düşünüyorum. o arada kafamı karıştıran kimse olmasaydı da direkt sen olsaydın karşıma çıkan. olurdu belki.
feridun düzağaçın dediği gibi,

birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık...
hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık..

ilk başlarda bişeyler sezer gibi olduydum senden, ama sonra tek işaret almadım, vermedin ki. iyi ki vermedin. 7 ayda kanser olurdum.
bi yerden de seviniyorum. sana gerçekten aşık olmuş olsaydım bir erkekte varolacağına hiç bir zaman ihtimal vermeyeceğim güzel kalbini hakkıyla tanıyamayacaktım büyük ihtimalle. aşık olduğumdan öyle görüyorum sanacaktım. sen bişey demeyince de nefret edecektim, öyle bir huyum var da benim. nerden bileceksin tabi.

ama bence mühim olan zamana bırakmak değil, zamana bırakmamaktı şairin dediği gibi. sen zamana bırakınca bambaşka bişeye dönüştün bende.
seni gerçekten çok seviyorum. yüzüne de söylerim bunu, arkandan dedim başkalarına, ben onu çok seviyorum diye.
ama o manada değil. o taraflarımı kapatarak, insanlığını sevdim. bana katlanan nazikliğini sevdim.
babam dahil erkeklere zerre kadar güvenmeyen ben, ilk kez sana güvendim. kardeş sevgisi mi başka bişey mi çözemediğim bir bağ oluşmuştu benden sana.
arkandan dalga geçenler oluyodu, kızıyodum onlara. o çok iyi biri, ona öyle şeyler yapmayın diyodum.
burada yerden yere vurduğum eloğullarından bir eloğluydun sen de aslında. ama sahiplenmiştim sanırım.
herkese yaptığım bir poker faceim var, ama erkeklerden bir tek sana içten gülümsedim bunca zaman.
ama artık onu da yapamıyorum. yüzüm yok. sanki kuyruk sallamış sallamış da, sen gelince "eaağğ ben seni arkadaş olarak görüyoroom" diyen manyaklara benzetiyorum kendimi.
o yüzden, o cümleyi kurmamak için başka cümleler kurdum seni reddederken.
ama hala şaşkınım. bi yanım da kızgın sana.
şimdi mi söylenir bu ha. şimdi mi soruyorum sana. şimdi mi. şimdi mi?

i really feel, that im loosing my best friend
i cant believe this could be the end...

yakın bir arkadaşımı kaybetmiş gibi hissediyorum.
çıkmıyor içimden acısı.
bu son birkaç ayda ne dertler devirdim, arada başkasına aşık oldum kazık yedim falan hatta. ama hiçbiri bu kadar koymadı biliyomusun.
sen büyük ihtimal hemen atlattın, ya da ben öylesine inanmak istiyorum.
yine bilmeni isterdim.
bende her zaman özel olacaksın. dürüstlüğün için, bu işi tek başına halledip beni diğerleri gibi etrafa reil etmediğin için de teşekkür ederim, gerçekten eşsiz bir insansın.
inşallah seni hakedecek biriyle olursun ilerde. ama o inadı bırak. mutsuz olmanı istemem. bunu derken bile acıyo bi tarafım, niye bilmem.

az sonra aşık bile olmadığım bir erkek için ağlıcam, lavaboya gitmem lazım. görüşürüz.

Seninleyken sensiz kaldığım günleri özleyeceğimi söyleselerdi senli günlerin hayalini kurmaz yanında olamadığım zamanlarda yanmazdım... seni uzaktan sevmek AŞKların en güzeliymiş be tatlım....

susarak konusuyorum ben, sen de alistin buna zaten..
karsinda susarak daha sonra olmadik anlarda aglayarak konusuyorum ben, genellikle yalnizken..
Sezen Aksu "Acitmisim canini sevdikce" diyor sarkisinda fakat bende tam tersi, ben hergün seni daha cok severek canimi acitiyorum..
bugün bir sene olmus az önce farkettim, sevmiyorum zaten yildönümü kutlamalarini...
tarihlere anlam yükleyip sonra canimizi yakmaktan baska ne ise yarar ki..
neyse ben yine susuyorum sen ne demek istedigimi anliyorsun yada anlamiyorsun önemli degil...
ben seni sevip canimi acitmaya devam edicem bir tek bunu biliyorum...

özlem denen duygu
bizi birbirimize düşürme
barışınca sen kötü olursun

Böyleyim tatlım. Sessiz ve sakin. Ve umursamaz. Ve arayıp sormaz.
Hep gülümsüyorum naif. Kendi halinde.
Herkesin kendi bileceği iş.
Ama eğer ben istersem yine atağa geçeceğim. Hayır diyemezsin. :97:

cuma günü sabahı olsun artık nolur..
ne giyeceğime karar verdim saçıma makyajıma kadar..
yarın saç bakımı vs. yapacağım
sonra cuma sabahını bekleyeceğim..
tek istediğim 3 gün çook güzel, sorunsuz geçsin...
yeter ki korkttuklarım başıma gelmesin..
bana tekrar aşk dolu baktığını görmek istiyorum...
biliyorum kendimi tutmaya çalışacağım ama en çok da kokunu içime çekmek istiyoruum mis kokulum...
şafak 1

Son düzenleme:
Temmuz'un 21inde nezle olmak! :2:

koca kış olma yazın ol,ayakta alkışlıyorum kendimii Ben tekeemm :101:

Beni bul diyorum ama ben böyle yaptığım sürece beni bulamazsın evet
Ne yapmam lazım peki?
Evet beni bulmanı istiyorum bana ulaşmanı istiyorum.
Ama daha zamanı değil bence biraz daha zaman

Hani diyordum ya sana 'sen yanımdayken , gündüz mü gece mi bilemiyorum,24 saat dünyam aydınlık ' diye..Şimdi sen yokken, yaşıyor muyum,ölmüş müyüm bilemiyorum...Sanki boyumdan ufak bir mezara sıkışmış çırpınıyor gibiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…