Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biraz özledim galiba. Evet olabilir. :97:

Ama aramak söz konusu mu? Hayır tabi ki! :))

Temmuz'un diğer yarısını bu şekilde geçireceğiz. :97::97:

yıllar geçti hala lafını ediyorlar.bense seninle anılmak bile istemiyorum
affet deme,helallik hiç isteme. 2 dünyada hakkımı helal etmiyorum sana
yüzsüz...

Şiirler söyledim belki duyarsın diye.
Çığlığıydım içinde dilsiz bir şehzadenin.
Sana seslendim durdum,bu küçücük odadan
Acımı duy,sensin pusulam benim.
Ki dünya;
Silinmiş bir harita gibi,
Yabancı bana...

çok zor gelse bile yaşar öğrenirim...
sen benim canımı acıtann..

Son düzenleme:
şimdi saçımı okşayıp bana nane limon içirmen vardı ya ahhh aşşk ahhh... Ölüüyooorummmmmm yoksun

Her şeyini özledim ya en çokta sesini gülüşünü neden bilmiyorum......

bu yaşıma kadar haksızken üste çıkmadım ben, bu yüzdende kolay kolay özür dilemedim kimseden.. Bi ilkti geçen günkü olay bi tanecik dostum kırdım senii çok!! Hala içimde kaldı yaptığım haksızlık, seni nası seviyorum biliyosun binlerce kere özür dilesem sen tamam bebeğim ben unuttum desende ölene kadar unutamicam ben.. Yoldaşımsın bu hayatta kardeşsin bana, bir daha tövbeler olsun hiçbişeye değişmem senii

Hala senin kadar büyüleyici bir havaya sahip muhteşem görüntüde bir erkeğe rastlamadım. :)
Kaç yıl oldu bak! Yok yok yok...

varlığından haberdar olduğumda hazır değildim çok ağladım.ama hazır olmasam da inan ben hiç istemedim senin gitmeni doğmamış kızım.bugün tam iki sene oldu bana yüzünü göstermeden cennete gideli.billiyorum başta üzülüp ağladığım için bende telafisi zor bir yara bırakarak küstün ve gittin.benim gülen yüzüm yaşanılası umudum canım oğlum bile unutturamadı acını bilesin.

Bilir mi yerime gelen kıymetini bilir mi ? Bu insan cennette mevlaya küsen değil mi ? Benim gibi koklar mı derinden?

yarın geliyosun
+
istanbuldan akrabalar geliyo

ne şans ama..

Son düzenleme:
sevgili muratçığım senin yönelim ne yana canım ben çözemedim
hayır önce telefonumu iste sonra face eklesin dedim de ekle hatta bana özel hesap aç kendini çok güzel ifade eden bir tanışma mesajı yaz amaaaa sonra 2 gün bekleyemeyip hesabını dondur sonra tekrar ekle falan senin derdin ne anam potansiyel erkek arkadaş olma çabası mı ne yaptığını bilmez bir şuursuzluk mu ben belirsizlik sevmem anacım haberin olsun bi an önce msj atsan iyi olacak canım sıkıldı boşluktayım artı yurtdışına çıkçam 2 ay kalcam havanı alcan bu gidişle benden söylemesiiiii

Uykumu kaçırann ve çok rahatçaa koca yatağı zapt edip rahatca uyuyann şahsiyettt
Uyu tamamda benim uykumu niye kaçırdın yaa ne istedin uykumdann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…