Bütün gün konuşmasakta,beni yapayalnız bırakmış olsan da,değersiz hissettirsen de şuan,seni yarın hayatındaki yeni şeylerin başlangıcı için uykuya yatırıp senin için dua etmeye başladığımda her şeyi unuttum...Bambaşka yerin bi kez daha anladım
Hatirliyor musun gecen sene ilk oruc günümüzü nasil gecirmistik? NE güzel bir iftar sofrasi kurup ardindan el ele teravihe gitmistik.
Bugün cok özledim hem seni hem o günleri. Acaba sende bugün o günleri düsündün mü?
Icim buruk benim...Bogazim dügüm dügüm.
BU gece bizim icin dua ettim, bir mucize diledim Allahimdan...
Beni güzel hatırla...
Farzet ki bir rüyaydım esip geçtim hayatından
Ya da bir yağmur, sel oldum sokağında
Sonra toprak çekti suyu kaybolup gittim
Belki de bir rüyaydım senin için,
...Uyandın ve ben bittim
Beni güzel hatırla...
Çünkü sevdim seni ben, her şeyini
Ne arasan bir sevdanın içinde
Fazlasıyla bıraktım ardımda
Gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi
Beni güzel hatırla...
Orhan Veli Kanık
Ben dünyanın en şanslı insanıyım sanki
seni buldum sana sahibim aşkım
şimdi anneme dua ediyorum
sen 1.5 yıl peşimden koştun bense sana her seferinde çok ağır sözler söyledim
yinede yılmadın
tekrar tekrar gelen çıkma teklifine annemin git bir kahve iç hiç bir şey kaybetmezsin sözünden sonra
gönülsüz olarak yol boyunca of puf yaparak geldim yanına :)
ilk görüşte aşk filan değildi bu
ufak bi elektriklenme ardından çok fazla dolu olduğumu hissetmem ve aniden sana sarılıp ağlamam ikimizinde vücudunun zangır zangır titremesi.....
şimdi hayatıma gireli 3 yıl oldu 1.5 yıldırda sevgilimsin o kadar temiz bir kalbin var ki...şuanda gözüm hiçbir şey görmüyor tek istediğim okulumu bitirmek ve son nefesimi kollarında vermek için sonsuza dek evet demek aşkım..beni hep böyle sev aşkımız bitmesin gün geçtikçe dahada alevlensin sen benim herşeyimsin aşkım sakın bırakma beni
doğum günümü unutacağını sanmıyordum aşkım çok şaşırdım ,sinirrlendim,kötü hissettim kendimievden çıkarken gözünün içine baktım bişey söle diye ama yok yok yokkkk
açmayacağımı bile bile araman içler acısı
dün ben son sözlerimi söyledim sana
bundan sonra ne ölüme ne dirime dedim.
hala arıyosun hala !
bitti, bittik