Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yokluğun ORUÇ gibi dayanılmaz olsada bilirimki gelişin iftar tadında olur... Seni beklemek teravih gibi uzun olsada bilirimki gülüşün bayram tadında olur...

canım deli gibi alışveirş yapmak istiyo

Son düzenleme:
merak ediyorum sevgili. gideli 8 gün oldu bile. neler yaptın alıstın mı yokluğuma. tamam ben suçsuzum demiyorum hatalıyım yalan söyledim ama sana kaç kere geçmişi açma demiştim ben.. bir insanın geçmişini kurcalamak,geleceğini bozmaktan başka bir işe yaramaz bu sözden haberdar mısın sen sevgili..ama sen sevgini bile hiçe sayacak kadar gurura sahipsin. kimbilir belki de tatildesin. git,gez,eğlen,kızlarla mı takılcan takıl. ama gece o yatağına yattığında,kalbinden geçeni iyi biliyorum ben..
ne desem bilmiyorum ki yazık ettik bize. neyse sustum ben artık sadece merak ettim seni...

Ne yaparsan yap ne dersen de yine de seni seviyorum.En az senin beni sevdiğin kadar...kalbimi kırma çünkü içinde sen varsın...sana çok kırgın olsamda özledim seni...inşallah şu 1.5 ay çabuk geçer de kavuşuruz birbirimize

eminim şuan çok kötü hissediyorsundur ama gram üzülmüyorum senin için

ya yukarıda beğendiğim arkadaşım duygularıma tercüman olmuş resmen.gerçekten geçmişi kurcalamak geleceği bozmak demekmiş.kurcalamasaydım senin nası biri olduğunu göremezdim ki.gördüm ve sonumuzu hazırladı işte.keşke kurcalamasamıydım mı demeliyim yoksa yol yakınken öğrendiğim iyi oldu mu.bilmiyorum bilmiyorum...

Oruç diye sana bişey demiyorum çok doluyum bakalım zaman ne göstericek...

Hayat bi çok yönden cok cimri davrandı bana ama genede hayata nanik yapmak istiyorum
evet bi çok dostum yok sadece 2 tane ama çok gerçekler.
acilden cıktıgımda , gözümü açtığımda onlar vardı karşımda, yaprak gibi titriyorlardı.
bana bişi oldu diye ödleri kopmuştu,hastaneye nasıl attıklarını bilmiyorlardı kendilerini.
derdimi anlatabileceğim, dinleyebileceğim,arkadaslarım var.
2 tane dünya tatlısı ablam
kızım gibi hissettiğim yeğenim
elimde bi mesleğim var.
yarına dair ümitlerim,hayallerim ve inancım var.
aşkla dolu bi kalbim var.
herşeyden öte sağlığım yerinde çok şükür.
evrene demem şudur :) sen istediğin kadar pinti ol bana senden hakkım olanı söke söke alıcam

Bir gün de seni düsünmeyeyim, hiç ama .. Bir gece de senin yüzünü düşlemeden uyuyayım.. Bir gece nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…