Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana ayran yapamıyorsun diye laf ediyorsun ya.. bana öğretsene düzgüncee hiç ayran içmedim bugune kadar nerden bilim ben tadını kıvamını yaaa hem sende pasta börek filan yapamıyorsun ben sana laf sokuyomuyum hıııı??

hiç bişe demek istemiyorum biliyorum ki yine anlamıycaksın....

o kadar çok şey söyledim, o kadar çok şey anlattım ki sana anlasan şuan bu halde olmazdık
madem konuşmalarım işe yaramadı susmalarımdan pay çıkar bundan sonra

Mahşeri Bekliyorum
Söyleyecek çok Sözüm var orda..
Sıratta yürürken ayaklarına ben takılacağım
Ve Düşecekler Susmalarımın Ortasına
Yanacaklar yalanları kadar
İhanetleri kadar acı çekecekler!
Sakın sormayın Bu yüreğe ne kadar acı vermiş olabiliriz ki diye
Anlamazsınız
Sadece
Bekleyin diyorum
Susuşlarımın ardında bir CEHENNEM Saklıyorum..!

Sensiz de Yaşanıyor!
Sensiz de geçiyor işte günler! Zaten gün dediğin ne ki? Bir sabaha açıyorum gözümü, bir akşama yumuyorum. Gün günü kovalıyor, hafta dediğin aya dönüyor. Ömür öylesine gelip geçiyor!

Her hayat kendi hikayesini yazıyor. Kimi renkli, kimi garip, kimi sıradan ama hepsi bir yerinde aşka çarpıyor. Sonra bitiyor umutlar, ayrılık dediğin kapıyı çalıyor. Vakit geçtikçe, bitmez sandığın her şey yavaş yavaş bitiyor. Sensiz de yaşanıyor yani; ancak aklımı kurcalayan soru şu: Ne gerek var?

Nasıl bir zeka seviyesidir bu bir anlasam?
Tam çarprazında oturuyor olmam keyfimden değil,kurumun sisteminden! Bunu o küçük beynine bir soksan da az rahat bıraksan diyorum beni!!!

Bakalım nereye gidecek böyle , nasıl olacak. Bu sevgin ilgin ne zamana kadar sürecek. Gerçek mi sahtemi görücez.....

Ramazan ayı girdiğinde Yüce Allah, Arş’ın taşıyıcısı olan meleklere şu emri verir:

“Haydi kendi tesbihlerinizi bırakın artık, Muhammed ümmeti için istiğfarda bulunun!”

tamam anlıyorum gittin de şu rüyalarıma neden geliyorsun her gece. benim seni aklıma getirmeme çabalarıma nolcak,her gün her gün terk etmeyi bırak artık beni, bari uykumda rahat ver bana..

kşke gece yatağına yattığında gözünden yanaklarına akan o kçük damlalrın soğukluğunu tadabilseydin sende.o kçücük damlaların soğukluğu insanın içini nasıl üşütürmüş hissdebilseydin.bi insan bi insanı kalbinden nasıl yaralayabilr özr dilerim şeklinde sarfedilen o 2donuk kelime nsl bişeyleri değiştirmez için nasıl cız eder anlayabilseydin......ama dilerim anlamazsın.anlayamazsın....çnkü seni bukadar ağlatırsam ölürüm acımdan.ben yapamadım yapamıcam.seni pamuklara sarıp sevmeye devam...

Yokluğum Varlığımı Hiç mi Özletmedi ? Yoksa Varlığıma Hasret Yokluğumu Yaşamak Hoşuna mı Gitti ?

1 hafta oldu hala doğru düzgün bronzlaşabilmiş değilim sadece rengim kırıldı
Güneş kreminin faktörünü azaltmalı sanırım :97:
O değil de saçlarım hafif açıldı süper duruyor

kendini benim gözümle bi görebilsen
anlayabilsen
nefretime hak verirdn

Son düzenleme:
Nolmuş bana söylesene!
Sen,ama sen deyip durma cümleni tamamla!
Heee aklıma gelmişken o tatlı dilini de ışıl ışıl gözlerini de yerim ben yerim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…