Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umrumda degil tavirlarini takinip, beni merak edip kiskandigini bu kadar belli etme bence..

her gören minnak çok zayıflamışsın diyooo bende mutluluktan uçuuyyooorrum Sevgiliiiim geldiğindeee dahada güzel olucamdan emin olabilirsiiin şimdiden başladım hazırlıklara giyceklerim bile hazır Sende başladın hazırlıklara yemek siparişi vererek orda annaneninn havuçlu yoğurdunumu özledin sennnnn kıyamammmm bende bi arnavut böreği yapıcamki sana parmakçıklarını yiceksiiiinnnnnn bende o sırada seniii

"Elinde ne varsa hayata dair, ötesi hiçbir şey ya da vesair..
Hani demiş ya şair;
Mutluluğu sende bulan senindir, ötesi misafir..."​

bugün hiç aramadın.
üzülmedim merak etme, sadece şaşırdım.
birazda özlemeye başladım galiba. hep seni görünce geçicek değil ya özlemim
birazda anılarla idare ederim.

Olur bırakma sigarayı, boşver sağlığa zararlı sloganını..
sen bilmiyorsun, gittiğinden beri izmaritlerde dudak izini aradığımı...

'İyi geceler canım derdin.
Gecenin iyiliğinden çok,
Canın olma düşüncesi yeşerir dururdu içimde...'

seni aramıyorum diye sevmiyorum sanma.
ayrılık kelimesine yakışanı yapmaya çalışıyorum sadece.
oysa şimdiden özledim ve çok seviyorum.
ama aramıycam, tekrar üzülmemek için aramamam gerek.
telefon numaranı sildim.
gerçi silsem ne olucak ki ezberimde.
okuyamayacaksın ya bunları hepsini o yüzden yazıyorum. bilme seni sevdiğimi
kendi kendine sevmek en güzeli

Sen...Yüzümü güldüren adam...Bundan 5.5 sene evvel nasıl başardıysan yine başardın beni gülümsetmeyi.Bana,yaralarıma iyi gelen tek şey sensin.Hayata tutunma sebebimsin.İyi ki varsın canım...​

Senden bi kere daha nefret ettim geçen gece bütün beddualarımı geri alıp
sana bişey olmamasını dilemiştim ama
şimdi o bedduaları ve daha binlercesini geri yolluyorum sana.

Sevgiliiiiiiiiiiimm telefonu kapa ve yatt! Yoksa bu tatlılıkla kablolardan geçip gelip yicem senii hunharcaa

Yazınızı gözyaşları içerisinde okudum Başınız sağolsun...Acınızın tarifi yoktur eminim..
Çok yakın zaman da dedemi kaybettim...Ama öyle bir dedem vardı ki benim canım herşeyimdi...Komediydi o...Gitti hepimizi mahvetti gitti yarım bıraktı bizi...
Çok çılgın bi insandı...Eminim baba acısı gibi değildir ama....dedem gittiğinden beri hersey anlamını yitirmiş gibi..üstelik sözlümde asker...

Çok yalnız kaldıgımı hissediyorum :85::85::85:

Ahh dedem benim pamuk dedem öyle özledim ki seninle karsılıklı cay içmelerimizi atısmalarımızı...
Görüyorum hep yanıma gelip beni seviyorsun ben senin ilk torununum ya çok seversin sen beni..
Ahhh dede hani nişanımda dans edicektik...Biraz daha dursaydın ya dede neden neden neden bıraktın torununu...

Artık bıraktım da herşeyi bir kenara,bu kadar kısa zamanda beni unutmana şaşırmadım.Cidden şaşırdım.

Hadi sevgilim çık gel ne olur.. Öyle çok özledim ki seni.. İçimdeki tüm sıkıntıları al yalvarırım.. Aşkınla doyur ruhumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…