aşkım biliyorum artık sabrının eskisi gibi olmadığını... kalan 39 günü nasıl bitircem diye kara kara düşündüğünü oraya sığmadığını hissediyorum.. iyiyim rahatım desen biletez gel yarim çok özledi seni teletabin...
Yakışıklım Ömrüm ALLAH'IN izniyle k 3 bucuk ay a yakın bi zamanmz kaldı biticek bu askerlik...Böcüğün seni çok özlüyor bi yandan da ınanamıyorum bıle şafagımızın azaldıgına çok şükür sevgilim sabrın sonu selamet
Dünyayı keşfetmek için yola çıktık ama unuttuk bir sokağın ucundaki soluk perdeli evlerimizi, güllerimizi, öpüşlerimizi… Ve d(erken) kurtaramadık da birbirimizi. Şimdi sevmediklerimizi sevmeyi deniyoruz. Yaşadıklarımızı değil, artık y(aşamadık)larımızı özlüyoruz.
Keşke hep söylediğin 'seni seviyorum ' cümlesinin seninle beraber yaşadıklarımla ve dökülen gözyaşlarımla pek de inandırıcı olmadığını ve artık olmayacağını görebilsen..Birini sevmenin ne demek olduğunu bir kere anlayabilsen..Ve artık seni seviyor olmama rağmen içimin senden gittiğini farketsen..Seni seviyorum..
birgün onunla elele karsina ciktigimda yüzünün alcagi hali cok merak ediyorum..
evet, ben onu sectim ama dostlugumuzdan sen vazgectin..
yanimda olman gereken zamanda karsimda oldun..
seninle yasadigimiza "dostluk" demek aslinda dostluga hakaret olur..
en büyük yanilgim sen oldun, sen ben nefret ediyorsun ama ben seni karsimdayken bile görmüyorum...