Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
....Evet gözüm yükseklerde benim! Gönlü çok zengin olmalı benim hayatımdaki adamın. gelemem öyle duygu fakirliğine ben…Aşkın en pahalısını isterim mesela…Gönlünün en lüks yerinde gözlerinin kıyısına bakan deniz manzaralı evim olsun isterim…Aşk cüzdanın sonuna kadar açık olmalı bana…Unutmadan hiç kanaatkar değilim sevdikçe fazlasını isterim... Dedim ya gözüm yükseklerde benim...

gün gelecek gün gelecek bu hüzün beni öldürecek ölümümün sebebini bir tek kendisi bilecek iskeletorrr ne olacak

bugün sana yalan söyledim sevgili..
çıkmadım kimseyle dışarıya .. sensiz gezmenin bi anlamı yok ki.. bilerek cevap atmadım sana .. bana trip atma artık sevgili.. ben senin hiçbirşeyinim .. sen de söylemiştin ya.. geçen gün aradın ya sevgili .. ona da bilerek cevap vermedim.. arkadaş kalma sözlerini duymak istemitorm ben .. sevgili merak filan da etme artık beni ne olur.. iyiyim yada kötüyüm ölüyüm yada diriyim ne fark eder sensiz ..
ah sevgili hiç anlamadın beni.. sana yalan söylediğim için affet ama seninle konusunca dayanamıyorum çocuk gibi ağlıyorum sevgili.. sana bakamıyorum bu gözlerle arkadaş gibi.. sevgili neden gittin ki.. dönme sevgili arama sorma ...
ben senin istediğin gibi tozoldum .. ne seninle ne sensiz diye birşey yok sevgili !! bunlarım hepsini sen uyduruyorsun . şehirler de mesele değil sevgili ! seven adam her yerde sever.. bak bana sevgili seni hala seviyorum ..
sevgili biliyor musun dün son balığım da öldü.. ne kadar değer verdiğim şey varsa gitti benden . nefes alamadım .. ama senin gidişin kadar şiddetli değildi bu..sevgili en gitmez benim olur dediğim şey de gitti. ağlamadım artık ..sen kızardın ya ben ağlayınca pısırıksın diye. bak ağlamıyorum pısırık da değilim ben .. sadece sana dayanamıyordum o kadar..
sevgili sen bari kalsaydın .. ya bende gidersem hayattan nasıl severim seni sana böyle doluyken .. seni sevmek için yaşamak istiyorum sevgili..
biliyor musun .. seni çok seviyorum .. ama nerden bileceksin değil mi umrunda mı ki.. ne fark eder ki artık değil mi.. aynen böyle söylemiştin.. sana artık cevap vermeyeceğim sevgili ..hergün öldürüyorsun beni .. ben nefesimde seni solumuştum sevgili ..
evet artık birşey fark etmez de.. ben böyle mutluyum artık . kendime göre bi yaşam kurdum en çok seninle dolu ama sensiz bi yaşam sensiz bi ben ama seninle çok dolu bi ben ..

unutma beni olur mu sevgili.. ben seni unutamıyorum ...

Bir Zamanlarki ömür'ünden ..

aşkım sabah ne konuştuk hiçbişey hatırlamıyoruuuum telefonu falan kapatmadım uyku sersemi inş.:44:

ben bu kızı gördükçe deli oluyorummmm 3 dk bile yetti sinirimin zıplamasına.duy beni duyyy senin yüzünden dostlarımın yanına gitmiyorum.bir gün lafını yiyip oturacaksınnn az akıllı ol yaa:84:

bi yandan sahte facebook a eklemeni istiyorum bi yandan istemiyorum ama senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmam için kabul etsen be seni facede bulduğumada şükrediyorum ama yok olmuyo seninle konuşmam lazım beniim :2:

sırf sana suprız olsun sabah sesmı duy dıye erkenden uyandım ve gunaydın demek ıcın aradım 2 dk konuscagına mesaı baslamadan kahvaltı yapmm lazım dedın kapattın

deli ediyosun beni ya bi ciddi konuş !
kaç kere söylicem sen böyle yapınca ben yumuşamıyorm:84:
o gülmelerim sinirden :95:
off içim şişti kaç gündür yemin ederim hala hiçbişeyin farkında degilsin !

İcinde tuttuklarinla kendini avutuyorken ben sana gelen yollardan geri dönmeye karar vermistim...
yorgunum
yürüdükce azalmayan bir yola cikmisim...
bitmedi...
vazgectim...

Ben senden vazgeçtim...

tamam aklıma geliyosun özlüyorum falan ama bebişim bu sevmek değil alışkanlık

ben senle mutluydum belki ama unutma ki senden öncede mutluydum şimdi de mutluyum :)

senden önce olduğu gibi şimdi de tek diyeceğim şey

sıradaki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…