Günün anlam ve önemi üzerine üzgün olduğumu ya da beni duygu sömürülerinle üzebileceğini sanıyorsan yanılıyorsun!
Gerçekten önemli ve anlamlı bir gün olsaydı bugün zaten 6. yılımızı kahkahalarla kutluyor olurduk şu an di mi?
Boşuna arama!
Arama beni!
Bitti,biteli çok oldu..
Belki de biteli 6 yıldan bile çok oldu!
Uyan artık!
sen canım benim derdin benim canım giderdi akardı erirdi nehir olurdum senle coşardım sana bu hiç yakışmadı çok acıttın çok yaktın canımı kolum kanadım kırıldı ağlamamak için sindirmek için güçlü olmaya çalışıyorum. Can bugün doğmuş 1 yıl olmuş ben kutlamayalı. nasıl dayanabiliyor musun bari onun attıgı mesajlarla ? bir zamanlar attıgım dogum günü mesajı silindi diye hüngür hüngür ağlayan sen değilmişsin gibi sevindin mi o kız sana 12yi geçe mesaj attığında.sana yazıklar olsun 6 seneyi çöpe attın ya. bu günde dahil ömrünün her günü zehir zıkkım olsun beter ol mahvol CANın yansın yaksınlar kahrol
söylesem anlayacak mısın ki beni..
sana olan sevgimi hangi sözcüklere sığdırayım..
adına bile gerek yok belki..
beni hıçkıra hıçkra ağlatan sendin..
canımı yaktın hemde fazlasıyla yaktın..
Sana o kadar kızgınım ki.. Yeni gözden o kız bizi tanıstıran kızdı, bizim aramızı yapan kızdı... Yazıklar olsun ikinizede... Nefret ediyorum artık ikinizdendeee... Elimde olsan seni bugün bi kaşık suda boğuverirdim. Ama yine de Allaha havale ediyorum, her ikinizide......
4 yıldır beraberiz ama beni hala tanıyamamışsın. ben neden senin ailenle görşmene trip yapiym ya gerizekalı. kardeşin sana sormadan tercih yaptı diye seni iplemiyo dediysem yalan mı bu yani gerçekler bunlar acı ama gerçek!! çok öfkeliyim sana !!!!! bana saçma salak hareketler yapma
hafta sonu süper olcak mavişşiiimm
Kardeşim sen ve ben sabaha kadar oturup muhabbet edicez sonundaa
sonrada tatil planlarımızın gerçekleşmesinide 4444 gözle bekliyorum
mmmmuujjjxx
seni seviyorum hafta sonu burayı okutcam sana
buraya okuyorsan bil ki seni çok özledim ve sen bu yazıyı okurken ben senin kolu ısırıyo olucamm yumişicik