..... Ey gül kalesinde saklı yar ,ne gönlünden ses var , nede ahuzar,bir garip yolcuyum deyip çekilsen neye yarar, uçsuz buçaksız alemlerde bu gönül hep seni arar.............
canımın içi bugün senin doğum günün ve ben neler hayal etmişken şu an ayrıyız.bu özel günü beraber birlikte geçirmek varken sıradan iki insan gibiyiz seninle.ve buda çok zor bir şey.
hujulummm bedavalarını mı bıtırdım ben sımdı senın oyy kıyamammm napım laf lafı actı dedıgın gibi msjında ... demekki bundan sonra full msjlasacazz senınlee 25.gunu bekle az kaldı 1guncukte telde konusmayıverelım yawss...
senı hasta karsılamak istemem ama umarım sen gelene kadar gecer basımın agrısı dunden berı nasıl bi ağrıysa gecmedi aşkım..4gunden beri uyumuyorum ondan sanırım..
lunaparka gidelim :124:
şirinleride izlemem lazım :103:
ayrıca bi adalar turu :121:
bide rakıı balık yapcaktık :104: ( ramazan geçsn )
bide sürprizler yapıcaksın
daha yaşıcak çok anımız var ya :123: gel yamacıma
şımartmıcam seni bu ara buralarda aşkımı yaşıyım bari
Bugün biraz özledim. Yarın ne düşüneceğimden haberim yok. :/
Ben yine de mutlaka hayatımda yer almanı istiyorum.
Ama az ölçüde.
Buluşacağımız günü düşünerek alışveriş yapıyorum hatta.
Unutmuyorum giderken öpebilir miyim seni demeni
Benim de bakarız demem havalı havalı ay odun muyum neyim
Halbuki evet diye çığlık atasım vardı
Hem ben kırgınım sana
Hiçbir suçun da yok aslında
Kendini bu kadar sevdirmen dışında ya da alışkanlık mı yaptın bende bilemiyorum
Gittiğin zaman özleyeceğimi bildiğim için kızıyorum sana
Bu sefer zor olacak sanırım unutmak..
Sen de üzülüyorsun biliyorum
Bugün annene moralinin neden bozuk olduğunu sorduğumda gitmek istemiyor ondandır belki dedi. Yüzüme her zamankinden daha uzunca daha hüzünlü baktın bugün. Sanki bir yıl boyunca unutmamak aklına kazımak için bakıyor gibiydin. Her günkü gülmekten kırıp geçiren sen yoktu bugün ruh gibiydin. Bu kadar üzülme ki ama. 1 yıl sonra daha farklı olacak eminim her şey.