Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok değişmişsin çook
Kendini fazla beğeniyorsun
Kızlar ilgi gösterdikçe daha da çok şımarıyorsun
Sen de haklısın ne diyim yakışıklı çocuksun
Yine de benimle ilgilenmeni seviyorum
Gözlerini ayırmadan tebessümle bana bakman saçlarımla oynaman hoşuma gidiyor
Bir de kendini fazla beğenmesen atıp tutmasan her kızı tavlarım diye
Güzel suratına doyamadan da gidiyorsun ya bir şey demiyorum..

daha benden ayrılmadan ilişki durumu yaptın facebookta.yılışık msjlar seni seviyorumlar havada uçuşuyor.tiksindim samimiyetsizliğinden.adam gibi karşıma geçip sevmedim seni gönül eğlendirdim desen daha az koyardı.yaptığın yanına kar kalır sanma zalimin zulmü varsa sevenin Allah'ı var!!!

Burda,çok yakınında bir veda'n için duaya yatmış,özlemi haddini aşmış bir kadın var.
Telefondaki gelecek o güzel sesine,çıldıracak deli bir kadın var.
Sana hayatının en büyük hoşçakalını söylemiş bir kadın.
Seni asla affetmeyecek bir kadın.
Şimdi sadece bir vedaya gerek var..

NOT :Her veda bir bahanedir,kalbi kırık bir kadın için.

ben sana ne hediye alicam hala bilmiyorum..
hos hep diyorum zaten, ben en büyük hediyeyim diye sana..

c.tesi günü ne güzel başlamıştı...kankamla güzel vapur yolculuğu,ardından Eminönü-S.Ahmet...güzel bir iftar sonrasında...Aklımdan geçen oluyor dedirten şaşkınlık...aylar geçmiş olsada,unutuyorum sansanda bazen bir sarsıntı herşeyi ortaya dökmeye yetiyor..Zamanında çok kıymet verdiğim için belkide o fotoğraf bana acı geldi,hiç ummuyordum,uzak sanıyordum seni..Kaçarı yok yakışmıştınız..Ben sadece bakakaldım arkanızdan,size ait mutluluk sahnesini sergilerken hayat! Ağladım,ağladım,ağladım...benim rolüm bundan ibaretti..Sahii; ne zaman değişecek bir gün şu "hayat sahnesi"nde ki rolüm?

Dün gece oturdum ağladım ... Dedim ki kendime değmez göz yaşlarına değmez. İçimde 2 kişilikli ses... ikiside seslerini kesseler artık konuşmasalar bana tahminler söylemeseler. Ah iç sesim bir çenesini tutmayı becerse.. Beceremiyor işde.. Sürekli tahminler yürütüyor..

Acab, bir tel. açıp özür dileyip neler olup bittiğini anlatacakmısın?

yoksa vedasız giecekmisin.. Bütün sorumsuz erkekler gibi...

Sana sordum neler oluyor dedim...
Ne yapmış olabilirim ki sen bu kadar sessizliğe bürünmüş olabilirsin.

Değişen şeyler biz değiliz belki durumlar değişti... Diyorsun ki derdim sıkıntım var. Kendimle başbaşa kalırım. Ama buna izin veredim ben. YAnında olayım istedim. Bana kızmış olsanda ben doğru olan şeyi yaptım. Huzurunu bozma aklına takma beni demiştin. Acaba ben sana bunları yapsam aynı şekilde tepki verecekmiydin..

Doğru,... sen bana oraya gidince seni arayamayacağım dedin.. sözlerime kulak ver dedin. Ama olmuyor işde ... sessizlikle konuşmak olmuyor.. türlü türlü senaryolar geliyor aklıma. aklına gelmesin diyorsun olmuyor be sevgilim...

Senin boyununa sarılmak sadece " seni seviyorum" demek isterdim.

Senin beni sevdiğinden emin olmasam asla arkama bakmam giderdim.

Aklımdasın benim güzel ela gözlüm..

Sana çok kızıyorum ama kızsamda değişmeyeceksin. Ya seni olduğun gibi kabul edicem yada senle yaşayamam deyip pes ediyorum deyip gidicem...

Beni o kadar mutlu ettin ki sana bağlandım ve sana o kadar kolay alıştım ki senden vazgeçemiyorum

Git diyemiyorum...

Kal demek istiyorum ama ...

Nasıl oluyormuş koşup koşup nefes nefese kalmak!
Bakalım ne kadar dayanacaksın?

Sendn hiç beklemezdim bunu, bu kez değişim başlıyor.Sen istedin !
ama inanki çok mutsuzum, bunla mutlu ol.
yıllardır etmediğin az ve öz cümleler bu hale getirdi.
sen istemişsn bunu bende anlamamışım !!

kapris çekemem derken kaprislerin en büyüğünü yaptığının farkında mısın acaba komik insan??

dün aksam benı cok üzmüs ve kırmıstın ama bugun yınede senı cok sevıyorum barısıp hıcbırse olmamısmıs gıbı yasamayıda sevıyorum
ıyıkı hayatımdasın ve hep orada kalmalısın....

beni çok üzdün.hem de çok

dilerim sende üzülürsün benim üzüldüğüm gibi, beni ağlattığın gibi sende ağlarsın

ah ettim sana.bu ah tutsun benimde gözlerim görsün

çıkıp gelsen geldim seninim desen çok mu zor bunca uzaklıga ragmen. içimdesin varlıgındayım varlıgımdasın.ah yar ahh bir bilsen :18:

Soytarılık etmeden güldürebilmek seni
Ekmek çalmadan doyurabilmek
Ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun..
Şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum
Bu son olsun be..bu son olsun!
Bu da benim sana ayrılırken hediyem olsun!

Kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni
Beyninin içindekileri anlayabilmek
Ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi
Lanet olsun!
Artık sigarayı üç pakete çıkardım günde
Olsun gözüm olsun! ne olacaksa olsun!
Bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun

sen şimdi bursayamı gidiceksin gitme aşkm mesafe aşkada mesafe getirir :18:
bizim için hayırlısıysa git dicem ama... degilki maaşın aynı kalcak bide ev tutucaksın hiç para biriktiremiceksn bide uzak kalıcaz offff
neyse hiçbişey kesin degil :97: bakalm :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…