Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Farzetmiyorum.. okuyacaksınn.. Hemde benim yanımdaykeen. Sevgiliiiiiiiiiiiimmmmmmmm tatlı sevgiliiimmm kokunuu okadar özlemişiimkii, şuanda suratında oluşan sevimliliğiide özlemişiim dicemm sanaaa öpücemm doya doya sarılıcam sımsıkı.. Bu son askerlik gecemiz Aşk masalımızda bi bölümü daha bitirdiik Senii öyle seviyoorum kii bunun bi tanımı mümkün değil şu minnak kalbimde kocamansınn senn gell dibime daha sıkı sarıl bana bu son ayrılıgımızdı de suan bunları okurken bana sarılmassan eger gene rüya sanıcam gelişinii.. geldiinn.. Hoşgeldiiinn sevgiiiiliimmm rrr 1122

Karım derken,kocan derken,eşiz derken???
Evliliğin hayali mi güzel yoksa şakası mı?
Oysa ben daha atamadım ki korkularımı!!!

seni çok ama çok seviyorum ama huzurumuzu bozduğu beni mutsuz ettikleri için ailendn soğumaya başladım

birkaç gündür sabahları senin seesinle uyanmak ne kadar güzel birşey ya
herşeye rağmen, herşeyden çok seviyorum senii
bir an önce görüşsek de o prenses diyen dillerini yesem sevgilim :78:

bu ara neden olduğunu bilmediğim bir şekilde çok kızgınım sana !
umarım tahmin ettiğim şeyler olmuyordur.
yoksa hayatımdan defolursun !

.......... Sen konyak gibi acı , muhalllebi gibi sıcak, kokteyl gibi karmaşık,tekila kadar çarpıcı, şampanya gibi tatlı ama şarap gibi beklemeye değersin.............

O kadar kötüyüm ki bi anlatabilsem kendimi ama yok anlatamıyorum çünkü anlamak istemiyosun ve bilyosun sana neler söyliyeceğimi Yoruldum aRtık Benden uzak dur ben senden uzak duramıyorum neden böle yapıyosun neden bana acı çektiriyosun evleneceksin eylülde ben kaldıramıyorumm bunları Lütfen Çok ÇaRESİZİM UzAK DUR bENden YORULDUM ARTIK VE ŞUAN ÇOK KÖTÜYÜM YETER ARTIK YAAAAAA

hep derdim ki herşeyi konuşarak halledebilen bi çiftiz diye !
derDim diyorum çünkü artık beceremiyoruz !!
sana ne kadar kırgın-kızgın oldugumu anlatamıyorum artık
noldu bize ,
ne demiştim sana hatırlıyomusun ?
bi kere sogukluk girerse aramıza o bizi bitirir eskiye dönemeyiz...
içim şuan çok soguk sana sevmiyomuyum hayır deli gibi seviyorum ama artık çok farklı düşündüğümüzü farkettim daha dogrusu sen söyledin !!
ne desem sana geçmicek içimdeki öfke ,sonumz nolucak bilmiyorm !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…