Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanki güneşi arkana almışsın öyle geliyorsun bana!
Pırıl pırıl,aydınlık ve sımsıcak!

Bu şarkı sana:
Aç kalbini ben geldim
Sıkı sıkı tut bırakma
Zar zor yıktım duvarlarımı
Kıymetini bil uzatma

Bak yaldızlarımı döktüm
Açtım kapılarımı gir içeri
Gör parklarımı bahçelerimi
Anla ben büyük harflerden ürktüm

evet sorun olan iki konudan biri halledilmiş durumda...
umursamaz takılmaya çalıştım daha fazla gururumu yok sayamazdım ve bu sayede bi konuyu hallettik ?!
sana dedim ya olmasada olur diye hayır sevgili olmazsa olmaz ..ama bunu daha fazla dillendirip anlamını yok etmicem
dünkü takındıgım tavırdan sonra bu konuyu daha açamam sana ama hep içimde olucak beni ne kadar üzdügünü belki seneler sonra hissedebiliceksin !
diger konu için beklemedeyim ...

Son düzenleme:
bugün dua edeceğim kendim, sen ve kızımız için....
ne dileyeceğimi bile bilmiyorum artık...
sanki hiç çözüm yokmuş gibi....
ben eski seni, eski bizi istiyorum ama bu olmayacak bir dua biliyorum....
adı üstünde eski....
yine de dua edeceğim....
belki....

çözüm nedir biliyorum birine zorla sevdiremezsin kendini?
kalbini açıp sokamazsın sevgini....
zaten bir yolu olsaydı...
çabalardık....

ne kaldı geriye....
sana uzaktan yazdığım,senin hiç okumadığın satırlar...
belki bugün bir ışık yanar....
ve ruhum arınır sevginden...

böylece eşit oluruz hayat yolunda...
sevmeden sevilmek güzel olsa gerek senin için...
bir daha böyle sevilir misin??? sanmıyorum...
ama kesinlikle daha mutlu olacaksın...
bu kadar sevgiye alışık değilsin sen...
daha ölçülü daha kaçamak bir şey istediğin...
merak etme bir daha yaşayamazsın böyle bir şeyi...
bu kadar seven, bu kadar SEN olan biz olma sürecinde...

diyorum ya sen olmak değil ben olmak lazımmış bu süreçte...
sevgi yumağı olurduk:))
neyse uzattım yine...
o kadar büyük ki özlemin son bir sarılma, oturup beraber ağlama rahatlatırdı beni...
konuşmadan, hiç konuşmadan...
zehirli oklarımızı birbiriize çevirmeden...
son bir bakış o zerdali gözlerine ve ölebilirdim öylece...
yüzümde bir gülümsemeyle...

o gözler baskalarına bakıyor artık, eller baska eller arıyor, yürek yeni aşklara gebe...
bugün hakkımızda ne hayırlıysa o olsun, edebileceğim tek dua bu sanırım...
mutlu ol hayatım...

Afrika Açlıktan Ölüyor Somali'ye 5 lira yardım için:

AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)

AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)

AFRİKA yaz 3072 - (İHH)

ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?)'ye gönder.

(Tüm operatörler için geçerlidir.)

Bir türlü karar veremedim. :s Buluşmayacağım galiba seninle. Yeniden o kasıntı havayı yaşamak istemiyorum.
Kendini her türlü engelleyeceksin biliyorum. Aklım çok karışık. :/

Karmakarışık, aşık, belki de biraz aciz... Her saniye aklımdan milyonlarca şey geçiyor ama bir türlü yazamıyorum düşündükleri mi ? Peki, peki ya şimdi gerçekleştirebilecek miyim yazmayı? Sanmıyorum. Ama her zaman ki gibi deneyeceğim. Düşün ki bir orman da bir uçurumun kenarındayım. Ölümle yaşam arasındayım. İşte tam anlamıyla aklımdan geçen düşüncenin özü bu. Kafamda kurduğum komplo planları her gün biraz daha gerçekçi her gün biraz daha çekici. Saçma çok saçma biliyorum ama işte ben buyum. Zordan hep kaçtım. Hep... Ama bak sendeyim yine de. Peki ya bu sefer niye kaçamıyorum. Peki ya bu sefer niye arkama bakmadan koşamıyorum. Sanırım artık büyüyorum. Ya da tam tersi mi? Senden uzaklaşmayarak, kaçmayarak küçülüyor muyum? Ah lanet olası kafam hiç bir şey bilmiyorum. Bildiğim tek şey şarkı dinleyince gözlerimin dolduğu, bildiğim tek şey aşkın yanında acı da olduğu. Evet, evet belki cidden çok saçma. Kimine göre kahkaha sebebi belkide. Ama olayın içinde olan bilir anca. Ne durumda olduğunu ne kadar canının acıdığını. İlk defa bu kadar canım yandı biliyor musun ? Canımı hiç yakmadığın kadar yaktın. Bıraktın öylece bıraktın ve gittin. Evet şu an belki her şey benim elimde ama istemezdim böyle olmasını. Bırak her şey benim elimde olmasın yeter ki sen bana bu acıları yaşatmasaydın. Evet o zaman yine bu şarkı benden sana gelsin. "Anathema - One last goodbye". Bir kere daha dinle ve nasıl canımın acıdığını sende hisset bana ne olduğunu. Beni azarlamayı bırakıp, bana kızmayı bırakıp nasıl bir durumda olduğumu sende yaşa. Ne nasıl olacak bilmiyorum...

Ne geçmişte yaşayabiliyorum, ne de geçmiş bana bugünü yaşatıyor.
İçimde hapishaneler çürüyor..
Yine de kalbinde olmak her şey, kalbimde olman her şeyim…
Uykuya bile senin gözlerinden dalıyorum.
Bu kadar acıyı seni sevmenin ne demek olduğunu daha iyi öğrenmek için çekiyorum.

Çünkü acının A’sını bilmeyen, mutluluğun M’sinden anlamaz.

Her ayrılık zordur. Aşktan, dosttan, sevdiğinden, sevdiklerinden, sevenlerinden ayrılmak yorar yürekleri ve hep merak edilen "Bir gün döner mi?"dir. Önemli olan dönmesi midir yoksa döndüğünde nelerin değiştiği mi? Neden gidildiği de önemlidir tabi. Zorunluluk,bıkmışlık yada bitmişlik sebepler değişebilir ama sonuç aynıdır gidilmiştir. Giderken gözler kaçacak yer aramış ve göz kapakları kırpılmamak için zorlanmıştır çünkü kimine göre acizlik bana göre meziyet olan gözyaşlarının görülmesi ve daha önce bakıldığında içimize aşk dolduran o yüzün o anki hali hatırlanmak istenmemektedir.. Bir kaç klişe söz (daha iyilerine layıksın, iyi bir insansın, umarım mutlu olursun vb..) dökülür dudaklardan ve gidilir. İki yalnızlığın birleştiği yalnızlık ortaklığı bitmiştir. Terkeden ve terkedilen vardır artık ortada.. Aslında iki taraf içinde kolay değildir bu durum ama birlikteyken mutlu olunsa ayrılığa ihtiyaç olmazdı bu yüzden üzlümemeli "bundada vardır bir hayır.." diyebilmeli ve beklemeli vuslat vaktini.. Eğer kaderde varsa, giden gelir gerisin geriye ve ayrılırkenki kararlı bakışlar bu sefer acınası bir umutla doludur..

Ne olursa olsun giden gelir geri.. belki aynı bırakıp gittiğiyle belki farklı biriyle karşılaşır bu benim elimde.. Önce ne istediğime karar vermeli ve o an orada bekleyip beklememeyi ondan sonra düşünmeliyim..

Hiç acımadan,o hiç tanımadığın,gece saçlı,güzel gülüşlü kadının hayatını nasıl çalabildin adi kadın ?
Sen vicdan azabından cayır cayır yan diye,sen ömür-ü hayatın boyunca nefes alama diye.
Sen her adım atışında,kalbinden kanlar boşalsın diye,ve benim her gece döktüğüm,o boş lanet gözyaşları için
hayata tutunduğun bütün sebeplerin,elinden su gibi akıp gitsin diye.
Evet işte bu defa,bir kadın içindir bu iç dökmelerim.Bir nevi ah etmelerim,merhametimi yok edişlerim,
karakterimden ödün verişlerim.

''Çünkü sen bunu okurken her bir harfinin sana ait olduğunu anlayacaksın kadın.''

Aşktan gözü kör olmuş bir insanı kandırmak kolaydı değil mi ?Senin gibi fesat,aklıyla ayağı arasında mesafeler olağan dışı olan bir kadın için.
Konu aşk değildi çünkü,ihanetti.
Ve ihanet,her insanın harcı değildi.
İçime düşen tüm şüphelerin,boş olduğunu söyleyen bir adama inanarak,aptal bir kadına yem ettim aşkımı.
Gökyüzü kadar aşkımın üstüne kusup,olağanüstü ihanetinin ardından,başa gelen çekilir deyip susmalısın kadın.
Acı kıvranmalarım bittiğinde,süslü yatağında çaldığın hayallerimi kurarken,
vicdanından akan kanlar eşliğinde bünyene veda edeceksin..

Not : Her şiir de kahramanlar vardır,kahramanlar kendini tanır.

Sevgili eşim şuan aklımdann sana sadece tanışma hikayemizi anlatmak istiyorum.hep beraber anlatırız birbirimize..bebeğimm..ben işte çalışıyodum tam orta da kıyafetleri katlarken bi yanda kafamı kaldırdım sen çıktın..veee bakıştıkkk o an ki yorgunluğum giitti..yerine huzur mutluluk heyecan ve küt küt çarpmaya başladım kalbim..içimden bişey akıp gitti..neyse sen kapıdan tam çıkarken seni dışarıya kadar yolculadım.ve sen gidene kdar kapıda bekledim..aklımda hep sen vardın..ve akşam eve geldim beni istemeye gelmiştiniz..ben kafamı kaldırdım h.g diniz derken kapının kenarından seni gördümmm...dünyalar bana verildii..ve sennle konuşmaya başladık diğer odada herşey okadar güzel geliştikii..ve hala o ilk gün ki gibi devam ediyoo..seninle görüce usulüydü ama bizimkisi ilk görüşte aşk ve sevdiğim evledik sonunda ve kocaman bi seneyi atlattık..sevgiyle,saygıyla,aşkla,kavgayla, devam ediyor herşeyy..ama herşey çok güzelll bi minnacık 2 kişilik aileyi yakında allahın izniyle 3 kişi oluruz inşş.ama tabii biraz daha zaman bebeğim...seni çok seviyorum..bütün ilkleri herşeyi sennle yaşadım..herşeyi sen öğrettin..bana sen bana hep küçük bebeğim diyosun ya o küçük bebeğin büyüdüü..bitanem ve büyümemi sağlayanda sen oldun aşkıımm seni çok seviyorummm

bugünü senden bir mesaj olarak almaya çok hazırmışım ve ihtiyacım varmış buna...
bugün aradın...
evet tam bugün aradın ben sana yazdıktan sonra...
o kadar soğuk ve o kadar sen değildi ki benimle konuşan metalik ses...
yine anladım....
bir kez daha anladım ki suç sende değil...
sen anlamam için her şeyi yaptın, yapıyorsun...
ben anlayamıyorum...
anlamak istemiyorum...
bir gün anlayacağım eminim buna...
ve o gün çok acı çekeceğim biliyorum ama o çektiğim son acı olacak...
şu an o son güne doğru ilerliyorum...
bir mumun yanışı gibi...
son bir parlama daha olacak ve söneceğim...
o güne kadar ilerliyorum amaçsız...
saygı duyuyorum bu acıya ve seni sonsuz seviyorum...
biliyorum ki bir gün seni istesemde sevemeyeceğim bir gün gelecek...
ve ben o gün arınmış olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…