Ayrılalı henüz 1 saat olmuşken
Bu deli özlem niye bitanem
Ellerimde kokun var hala
Öpücüğün alnımda...
Unuttuğum şeyleri hatırlattın bana bugün
Çok teşekkür ederim
Hep böyle ol,lütfen
girmiyodun nete uzun zamandır şuan onlinesın
bense cevrimdışı seni izliyorum
orda isminin öylece duruşunu
masanın başında şuan orda olduğunu düşünüyorum
tek cümle anlatırdı bütün derdimi
seni çok özledim!
anladığım kadarıyla sen de benden bekliyormuşsun ayrılık teklifini. ayrıldık. en az sen kadar hafifledim şimdi. ama benim aptal kalbim hala seni seviyor. seni itiyor. unutmalı ama nasıl
Bigün de beni merak et,yada bana ihtiyacın olduğunu bileyim. Varlığın ve yokluğun aynı.. Nereye kadar gider böyle bilemiyorum.. Kendime gelmeliyim artık bunun farkındayım ama nedense o gücü kendimde bulamıyorum..Yazıklar olsun bana
msnde gördüğüm kadarıyla tedavini tamamlayıp iyileşmisşin.senin adına çok sevindim.bunları sana yazmak isterdim ama bana o kadar soğuksun ki dayanamıyorum öyle olmanda.eniyisi buraya yazmak ve seni sessizce izlemek.her ne kadar yaptığım kendime acı verse de.senden vazgeçemediğim nedir benim söyler misn aşkın mı sevgin mi.
sadakatin mi dürüstlüğün mü nedir yani.seni görmedim dokunmadım içimde yaşatıyorum.ulaşılmaz olduğun için mi bu kadar sana bağlıyım.
yo hayır sende farklı bir şey var anlaşılmayan ama yaşanılması gereken bir şey adı yok sadece ben bilirim.
Şikayet etmekten vazgeç! Artık kendine gel de haline şükret! En azından işe gidebilecek durumdasın.
Baydın aşk acılarınla, sürekli zırlamalarınla!! Kendin istedin bunları! Madem adam seni mutlu etmiyor ayrılsaydın! Çok aptalsın. Bir daha asla konuşmak istemiyorum seninle, insanları baymaya hakkın yok!
Çok nankör bir kulsun sen! Bari bu özel gecede azıcık da olsa mutlu olmaya çalış. Acıyorum sana. Kendin için hiçbir şey yapmayıp hep aynı yerde takılı kalmana...
tam mühim bişey konuşacak oluyorum uyuyakalıyosun hayır bide özellikle soruyorum yani, yorgun musun uykun var mı diye. ona göre açıyorum mevzuyu. yine uyuyakaldın ya sinirim tepeme çıktı. gıcık, görürsün sen yarın!!
bugün kuzenlerime gittik...
3 kişilik bir aile...
anne, baba, küçük çocuk...
yeni bir ev,bembeyaz eşyalar...
acı verici olan ne olduğumuzu hatırlatmadılar...
ne olabileceğimizi hatırlattılar...
geçekten mutlu olabilirdik...
herkesten uzakta....
ama olmayınca olmuyor işte...
Bir hata.Sadece bir tek hata.Bedeli bu kadar ağır mı olmalıydı?Sen hiç hata yapmadın mı?Pişmanlıkla hatırladığın,keşke zamanı geri alabilsem dediğin? Hayatından silip atmak istediğin bir hata.Ben Yaptım..
şimdi o ilk gece ki gibi
ikimiz de uyku da sanarken birbirimizi
sen sessizce fısıldasan tekrar
"ne kadar çok beklemiştim seni "
ben tutamayıp içimde ki muzuru kahkahayla cevap versem
trafik vardı vardı sevgili,
sonra tekrar öpüşsek
ben 22 sen 24 olsan tekrar
yıllar azaltmamış olsa bizi