Allahım sana sabır versin.. ne olur sen de inanip elini açip yalvarsan.. senin de kalbinin ağrısı geçsin tez zamanda.. Benim artık senin için dua etmekten Başka yapaBileceğim hiç Bişey yok inan.. Bitirmişim.. silmişim.. mutluyum sensiz işte.. Bedeller ödendi ve anılara karıştı artık aşkımız. ne olur gelme artık.. üzme Beni... çok değerlisin çok .. yerin apayrı ama artık Bu aşka olan inancımı kayBettim.. ödedim Ben Bedelini.. ne olur gelme artık.. çok üzülüyorum çok acıyo içim...
muhteşem iki insan asla birlikte olamaz; muhteşem bir kadın ilk teklifte kabul etmez. muhteşem bir erkek ise ikinci kez teklif etmez.
yani ben senin okuduğunu düşünerek buraya yazarsam hislerimi; ne farkım kalır ''senin de beni beklemeye hazır, ayaklarını uzatmış, koltuğa yaslanmış, ağzından salyalar akarak tv izleyen ve neden beni hala bulmadı?'' halinden....
Konuşamıyorum,anla...
Konuşsam tutamam kendimi
Oysa ben ağlamak istemiyorum
Seni üzmek istemiyorum giderayak
Beni gülerek uğurlamanı isterdim ama beceremedim yine
Giderken olmadı ama inşallah döndüğümde güleriz beraber sevgilim
Ben yokken her şeyi yapabilirsin,gezme gitme demeyeceğim sana
Hem kafanı dinlersin biraz,hem de canın ne yapmak istiyorsa yapar,nereye gitmek istiyorsan gidebilirsin
Benim sana güvenim sonsuz
Seni çok seviyorum
Kimbilir kaçıncı kez evlilik için hesaplar yapıyosun...
Umutlarını benimle paylaşıp yüzümü güldürüyosun.
Biliyorum elinden geleni yapıyosun ve yapacaksın.
Sana güveniyorum.Hem de çok...
görüşmeyeli 1 haftayı geçti.
genelde geçirmiyoruz bu kadar zaman ama ramazan olunca birde üstüne sen çalışmaya başlayınca görüşemiyoruz tabi.
çokta özlemedim galiba.
ama biliyorum ki sen görüşmek için bayramdan sonrayı beklemeyeceksin.
Yüzüne hasret kaldığıım..gülüşünü sevdiğimm.. hayatıma girdiğinden beri tüm 'keşke'lerim 'iyiki'lere döndü sayende.. bunca zaman yaşamamışım ben onu anladım.. sende önce aldığım nefes beni sadece hayatta tutmaya yarıyomuş meğer.. yazııkk çok yazıkk sensiz geçen onca yıla.. iyiki geldin hayatıma iyiki buldun beni iyiki sevdim seni..
Bu kadar ilgi benim üstümde toplanmışken senin bana bir çift laf etmen pek de umrumda olmuyor doğrusu.
Ama iyi çocuksun, seviyorum seni.
İstanbul beklesin bizi. :79:
cantanem ne kötü geliyo sesin öyle.. yanında olmak nane limon içirmek, seni nazlamak için neler vermezdim:2:biliyorum iyi bakmazlar sana orda... aşkım iyileş çabucak dualarım seninle...
seni sinir eden herseye ve herkese acayip sinir oluyorum..
senin canini yaktilari icin daha tanismadan sifirlandi onlar bende..
benim sana bakarken bile icim nasil yaniyor, baska birinin seni üzmesine dayanamiyorum..