Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sürekli sana yazmak seni nekadar büyüttüğümün göstergesi dimi...
Sana yazılmış onlarca söz var burda hiç birinden haberin yok..Olmicakta

İnan değiyomu bilmiyorum
Ama bana hayatı öğretiyosun
Her duyguyu yaşatıyosun İşte..!

Ne olur sevgini gostersen bende acabalar icinde bogulmasam bilgisayarindan vazgecsen evet seni cok seviyorum ama yoruluyorum artik degerli oldugumubilmek istiyorum ;((((

Çok geç kaldın beni merak etmek için.Mutlu bir evliliğim var artık.Benim için çok değerli olan bir eşim.Evet çok ağlattın beni,gururumu kırdın.Aşk insanı kör ediyor,aşık olduğun insanı hatasız kendini ise sürekli hatalar yapan biri olarak görüyor hep kendini suçluyor karşı taraftan özür dileyip duruyorsun.Ben hata yapmadım.Sen ise yaptığın hatayı ben evlendikten sonra farkettin.Artık çok geç.Sen benim için artık herkes gibisin.Umarım kırıp,incitmeyeceğin bir eşin olur ve çok mutlu olursun.Hıı bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'u hala çok seviyorum.Ama artık sana benzediği için değil.Menekşe ile Halil'i izlerken hep Halil gibi sevdiğine bakmaya kıyamayan bir eş için dua edip o eşi bulduğum için çok seviyorum.Hoşçakal...

Senden nefret ediyorum.içinde ufacık bir merhamet taşımadığın için.Ben seninde neden olduğun bir hata yüzünden acılar içinde aylarca hastanede yatarken,tuvalet ihtiyacımı bile karşılayamazken ve bir daha yürüyememe hatta hayatta kalamamak gibi bir ihtimalim var iken sen bir kez olsun sormadın halimi.O kürkler içinde ki kokoş eşin,ben o halde iken kuş bakışı ile aileme bakarken kolumda ki alçıyı yüzüne geçirmek istedim.Sen mahkeme sonrası şikayetçi olduğum için bana zarar vermekle beni tehdit ederken ben korkmadım senden.Çünkü sen benden o kadar çok korkuyordun ki.Tehdit etmekten başka seçeneğin yoktu.Seni Allah'a havale ediyorum.Sanada söylemiştim.Sende insanlık olmadığı için senden şikayetçi olmuştum.Aradan12 yıl geçti.Ben sağlıklıyım.Mutluyum.Ara sıra hastalanıyorum,acı çekiyorum.Psikolojik olarak tükeniyorum.Ama yine de Allah'a şükür sağlıklıyım ve mutluyum.Ömrümün ikinci baharındayım sayende.Seni ve vicdansızlığını hiç unutmayacağım.

sana çok öfkeliyim. bu yaptığnı nasıl unutucam hiç bilmiyorum. ama dost dediğin kötü gününde yanında olmalıdır. napıcam ben şimdi??

ilk defa böle bi ayrılık olucak aramızda.20 gün yüzünü göremicem.tamam aramızda zaten mesafeler vardı ama her gün işten geldiğinde msndede olsa yüzünü görebilme umudu vardı içimde.yorgun olduğun zmanlar göremiyodum belki ama hep görebilme ihtimalim vardı içimde.şimdiyse ben yokum 20 gün ve senin yüzüne hasret olucam sadece sesin olucak sen askere gittiğinde napıcam ben

dün kontörün olmadığı halde aradın ya bi şekilde canımsın sen.
görüşelim dedin ama bende bu ağrılar olduğu sürece bugün görüşmemiz zor, hem akşam zaten çıkmam imkansız gibi :/
bende seni özledim.

Bir bayram mesajı atsana bana yarın.

Hiç beklemem senden öyle bir şey.

Neyse... Mucks.

gelemiyorum yanına, hala ağrıyor karnım.
hem zaten gelsemde çok görüşemiyecektik.
çok özledin biliyorum bende özledim çünkü seni.
bayramın herhangi bir günü görüşürüz artık.
seni seviyorum :)

Dönmeyeceksin sen, anladım...
Ben sensiz, ben sevgisiz...
Nasıl yaşarım?
Gözlerim ıslak bekliyorum...
Bir umut ver, ver yalvarırım...

Can Yücel'den...
Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur..

yarın bayram. biliyorum sen bayramları yanımda olamazdın Ankara'ya giderdin. su an ya yoldasındır ya da varmıssındır oraya.hatırlar mısın ne zman gitsen aşkım sen gidince bu şehir sensiz anlamını kaybediyor derdim. yine de şimdi ayrı bile olsak içim burkuldu biliyor musun.. burada ne kadar seni göremesem de aynı şehirde olduğumuzu bilmek bile sevindiriyordu beni, şimdi yine aynı hüzün sardı beni sevgili. İzmir senle bir başka güzel..

hemen buluşacağımız gün gelsin.
sana o filmin sonunu izletmek istiyorum.
ağlayacaksan da yanımda ağla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…