Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu nasil yaman bir celiskidir hem gel istiyorum hem gelme Gel cünkü gelmeni gercekten cok istiyorum, gelme cünkü cesaretimi toplayamam diye korkuyorum

yok vazgectim gel artik gel

Son düzenleme:
‎''Seni kimsenin incitmesine izin vermeyeceğim'' derken,
''Bu işi kendim yapacağım'' demek istediği,
Hiç aklıma gelmemişti..

Elif Şafak

noluyor sana ? biri canını sıktı sanırım.
görüşmek isteyen senken yorgunum bayramın son günü görüşelim demene de şaşırdım.
neyse devam et sen böyle...

bak bak bak şunaa sen askerden gelmiştee, sivil hayata adapte olmuşştaaaa, arkadaşlarıyla gezmelerede başlamışş benim sevgiliciimm :86: Yarın benimsiiinnn işte okadarr

bana söz verdiğin halde sigaraya tekrar başladığın için seni affetmicem ve sana eskisi kadar güvenmicem canım sevgilim...

evlenmek ıstedım benı sana vermedıler meshep dedıler ayrımcılık yaptılar saclarım ellerımde kaldı guler yuzum soldu,kımse mutlu olsun ıstemıyorum artık,iğrenc bır ınsan oldum cıktım,mutlulugu resımlerde mı gorecegım ,ceyız duzuyordum sımdı ıse sadece beklıyorum kurtulmayı bu cehennemden kımse derdın ne sormuyor sende benı anlamıyorsun...

uğruna döktüğüm gözyaşları için yağmurdan özür dilerim....

sen gençliğimin katilisin.. çooook geç anladım...

Son düzenleme:

iyi ki vermemişler. keşke beni de vermeselerdi. kültür farkı çok oluyor. şanslısın aslında.

sana ne yazıcağımı bile bilmiyorum..kalbinde neler var bilmiyorum göremiyorum..kalbimdeki acımsın, dokunamadığım, sarılamadığımsın..sen de kişiliğini ortaya koy isterdim, taşlarını dök isterdim tek tek..nafile anladım sen hiç birşey yapmayacaksın..o iki kelimeyi ağzından çıkarmaya kıyamayacaksın..'bizi' bırakıvericeksin bir bilinmezliğe..bıraktın bile hatta..kaybolmaya başladı 'biz'..artık yok..
kapılmaktan,aşık olmaktan korkuyorsun belki acı vericem sana sanıyorsun..tamamen kaybedince beni mutlu olursun belki..hiç yaşanmamış gibi, hiç tanışmamışız gibi..hiç gözlerime bakmamışsın gibi,ben ordan geçerken hiç duraksamamışız gibi..benim için bu numarayı yapmak çok zor kalbim parçalanmışken mutlu gibi görünmek..niye mutlu olayım..mutsuzum bunu bil..
bana öyle bakma diyebilirim sana sadece..evet bana öyle bakma ve içimi acıtma..kıyamıyorum sana..özlendiğini bilmesen de özlüyorum, sevdiğimi bilmesen de seviyorum..elimden birşey gelmiyor..yanımda olsan ne kadar güvenirim sana bilmiyorum..bile bile yakalanılmış bir hastalık gibi bu..ilacı sen bile değilsin..
artık söylenebilecek tek bir cümle : aklıma da gelme...

şimdi susuyorum hem de edebiyete kadar; gönlümü,gözlerimi,yüreğimi,kalbimi sana susuyorum..artık kalbimden kalbine giden bir yol yok..gülüşlerim, gözlerim, heveslerim yok..

(şunu da bil : o gün sen farkında bile değildin ama ben gözlerine son vedamı yapmıştım..)

bunun adı aşktı..katili de kahramanı da sen oldun..aşka seninle başlamadım ama sanırım seninle bırakıyorum..

Son düzenleme:
Sevilesi bir şeyim cidden di mi ?
Sen öyle diyorsan öyle.

Ama bugün de mesaj attım yine iletilmedi. Demek ki çalışıyorsun gece yarısına kadar ve telefonun kapalı bu yüzden.
Bugün çözdüm olayı. Aklımdan çıkmış. :97:

Hmmmmm... Mesajımı görünce çok mutlu olacaksın.
Sen de beni mutlu et karşılığında.

Bu arada birbirimizin yüzünü görmeyeli 2 yıl olacak neredeyse. :26:
Değiştin mi merak ediyorum. :97:

Duracağım burada
Gidişini seyredeceğim
Kıpırtısız, sakin gibi görüneceğim
Kavgasız olacak, fırtınasız olacak, saçma sapan olacak
Organlarım birbirine vuracak
Arkandan sessiz bakacağım
Ben yine salağı oynayacağım...

Nasıl bir iş bu. Yine eskisinden mi? Hala çalışıyorsun. ( Bekliyorum ben de. :97:

hala ses yok senden buluşmaya dair :S
biliyorum kontörün yok ama buluşacak olsak bir şekilde haber verirdin.
bulaşamıycaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…