Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sabaha kadar çalışıyorsun artık...
Nasıl bir iş, hiçbir şey de sormadım sana.

aayyy çok komiksin, şehit haberleri nedeniyle türk bayrağı koyduğun profil resmin, ben tatil fotolarınuı koyduğum gün değişmiş ayyy gerçekten güldüm ama buna... neden değişti x bey acaba ?? bıraksaydın bi 11 gün daha dursaydı, yoksa sen benim gezip tozmamdan rahatsız mı oluyosun, acı çekip kendimi eve mi kapatıcaktım?? yemeden içmeden mi kesillicektiim:26: hemde senin için bukadarını beklemiyordun dimi, valla ne yalan söyleyeyim ben bile beklemiyordum

peeeeeeh dur bak daha neler olucak, benle ilgili neler neler duyucaksın

Son düzenleme:
bana bakıp durma sinirlerimi bozuyosun

Son düzenleme:
kalbin boşaldı sanırım ne kadar basiştmiş senin için
tam bir odunsunnn ne kadar yanlış tanımışım
hiç mi özlemiyorsun yazıklar olsun sana verilen emeklere

bayıldım buna süpersinnn yürü kim tutar seni

heytttt aferinn beee bravo valla süründür kıs sefan olsun ohh ohhh bi adım bile atma neler kaybettiğini anlasın o değil hayatın merkesi onlar öyle düşünüyolar ama

bayıldım buna süpersinnn yürü kim tutar seni

heytttt aferinn beee bravo valla süründür kıs sefan olsun ohh ohhh bi adım bile atma neler kaybettiğini anlasın o değil hayatın merkesi onlar öyle düşünüyolar ama

ben onun inadına koymamıştım ama görünce hoşumada gitmedi değil yani altta kalmamaya çalışıyor, ben gülümsediğim bir foto koymuştum, hemen oda öyle yapmış bigün benim hakkımda öyle şeyler duyacakki ama ona inat değil, kendi hayatım ve ailemin hayatı için yaptığım şeylerr Rabbimin izniyle

dün attığım mesaja sabaha karşı cevap verdin.
ailenle kavga etmiş olabilirsin ama keşke bunu anlatmayı deneseydin.
her neyse. eğer durum gerçekten yazdığın gibiyse Allah yardımcın olsun. ama yok eğer değilse de sen abartıyorsan anlattığın gibi olsun.
bu süreye kadar senin yüzünden görüşmemiştik, bundan sonrada benim yüzümden görişmiycez.

sende süründür tatlım, eğer imkanı olupta görüşmediğini düşünüyorsan süründür, erkek milleti iyi güzel şyleri haketmiyor

inşallah hayatımm

Bazen şaşırıyorum hiç mi yorulmuyorsun bu kadar konuşurken?
Sen anlatırken benim kafamdan geçenler bu!

Seni sadece ben değil oğulların da biliyor yeterince tanıyor bu da mutlu yapıyor beni haklı olduğumu görmek =)) Kayınvalideeee heheheh ya da kaynana

Artık içimde senden eser yok
Omuzlarımdaki yükün kalktı
İçimdeki huzur inan artık
Şimdi sen biraz düşün
Mümkün değil dönüşüm
Kurtuluş ilan ettim

bağıra bağıra yüzüne haykırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…