Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek olmak doğustan bır alın yazısı olsada ADAM olmak herkese nasıp olmaz..!
Bayan olmak doğuştan bir alın yazısı olsada HANIM olmak herkese nasip olmaz..!

vay be seni gece başımı yastığa koyar koymaz ağlayacak kadar çok seviyormuşum demek...

farzediyorum sg_ceyda okuyo
belki bana kızıcaksın ama boşa üzülüyosun canm senden çok deil 3-4 yaş büyügüm bu yüzden söylediklerimi nasihat olarak algılama yaşanmışlıklardan pay biçiyorum diyelim .. :97:
anladıgım kadarıyla ciddi olarak düşündüğün bi ilişkin var uzun süreli seviyosun (?) seviliyosun (?)
ama sürekli huzursuzluk-kavga halindesin
daha çok başındasın yolun lise zamanında bana kalırsa çocukluk aşkı yaşıyosun
acısı hiç geçmicek sanıyosun
ama geçiyo tatlım boş yere kendini bunalımlara sokup gelecegini kaçırma !
dersaneye başlıcaksın takip ettigim kadarıyla
onu düşünmeyi bırak üniversitede karşına çok daha iyileri çıkıcak emin ol daha farkına vararak seçiceksin karşındaki insanı
hedef belirle kendine ve o okul yada bölüm için çalış bırak şu çocugu artık en güzel yaşlarını baglama seni üzen birine ..
istersen kız sinirlen bana ama gerçekler bu :97:

cok ozledım yurek yaram cok daha ne zaman arayacaksın benı hayalın yemın edıyorum gozumun onunden hıc gıtmıyor senı cok sevıyorum sana cok ıhtıycaım var artık ara ve benı sevdıgını sole bıtanem nolur yaaaaaaa

farzediyorum Biblosurat okuyo :)
öncelikle teşekkür ederim yazdıkların için.
geçeceğine bende inanıyorum hemde can-ı gönülden.
sadece yaşamam gereken acıyı yaşıyorum sanırım.
çocukluk veya lise aşkı bilmiyorum.
sadece şuan ki duygularımı yaşıyorum o kadar.
bende biliyorum tekrar sevicem hatta çok çok daha mutlu olucam
buna çok inanıyorum.
yazdıkların içinde çok teşekkür ederim
sinirlenmedim aksine birilerinin yanımda olduğunu görünce mutlu oluyoruum

hatırlıyor musun bilmiyorum ama şey derdin hep: her ayrıldığımızda gururumu hiçe sayı ben arıyorum.
bende şimdi sana şunu diyorum:'asıl zor olan gururunu hiçe sayıp aramak değil, bu kadar çok sevdiğim halde açmayacak gücü kendimde bulmamdı.'

Olmadık şeyleri sorun yapıyorsun oysa ben her gün paramı biriktirip yüklemiştim sana onu. Onu bile sorun yaptın. Hiçkimseye bizden bahsetmek istemiyorsun ailene bile. Sadece senin isteklerin olsun istiyorsun. Haberin yok ki ben senin için ne zorluklar çekiyorum neler yapıyorum.Sadece trip yapıyorsun ağır laflar söylüyorsun cevap vermiyorsun ilgilenmiyorsun... Ben senin için ne hayaller kuruyorum neler düşünüyorum. Bu kadar odun olmak zorunda mısın? Önceden şiirler yazardın bana. En ufak olayları sen haklı olsan bile çözerdin.Cevap vermediğimde kıyameti koparırdın..Özledim o hallerini

Biliyor musun sevgilim artık hiç canımı sıkmayacağım saçmalıklarına.
Artık üniversiteyi kazanmamız için elimden geleni yapıcam.Hem kendim çalışıcam,hem sana destek olucam.
Önceliğimiz bu olsun.
Önce biraz büyüyelim.Sonrasını da zamana bırakalım.
Allah sonumuzu hayır etsin.

Benim kalbime bahar geldi ..
Ama baharı sen getirmedin , kendi gücümü kavrayan ben getirdim.
Çünkü biliyorum ben sensizde yaşarım :)
Bir sınavdasın :) geçersen ne ala geçemezsen geçmişolsun:)

moralim bozuk olduğu zaman herkesin aklına ilk, senin yüzünden sıkıntılı olduğum geliyor... içimden o kimki ben onun yüzünden sıkıntı yapıcam demek geliyor... ama bu seferde acımı bastırmaya çalıştığımı düşünürler diye birşey diyemiyorum.... ama sana şunu rahatça söyleyebilirim, senin yüzünden değil sıkıntım, kendi yüzümden....

Ne zaman seninle birbirimize ulaşmak istesek,
Ya ben sana eksik kaldım ya da sen bana fazla geldin...

Orta yolu bulamadık bir türlü...
Allahtan tek dileğim, yalnızca yüreğime düşsün izin!

Allah senin belanı versin!!! Allah belanı versin!!! Allah belanı versin!!!! Bin kere versin, yüz bin kere versin. Lanetler yağsın üstüne inşallah. Allah belanı versin!!!!!! Çirkin yaratık!!!!! İnsan vasfı taşımayan ucube!!!!

Sen beni sevmekten cok uzun sure once vazgectin ama cok sukur ,sevmek ve sevilmek ....hep beninle ....

bazen olmaz; hayat istediğini sunmaz, sunsa da uymaz! ya zaman yanlıştır; ya mekan. belki de insan...

hayatta kimseye beddua etmedim, kötü bir temennide bulunmadım.
bu zamana kadar da sana ağzımdan tek bir kötü söz çıkmadı.
ama sen çok seviyorum, sensiz ölürüm dediğin halde kırmaktan çekinmedin beni.
hayatımdaki ilk bedduam: çok pişman ol !
Allah büyük.
belkide bende bir zamanlar sana çektirdiklerimin bedelini ödüyorum şuan ama ben pişmanım, sende ol.

Ben ne çok severim seni üniversite yıllarımın şarkıısıı...

Bulutların üstünden Bıraktım ben kendimi Sonunu düşünmeden Duygular sarınca beni
Gizlice tuttum elini Yüzüne baktım usulca Gözlerin fısıldadı ah Mutluluğu yavaşça...
Çiçeklerin kokusu Dalgaların şarkısı Rüzgarın fısıltısı Bir sana bir de bana...

Bahçede hanımeli Gökyüzünde yıldızlar Yağmurun narin sesi Şimdi bir anlamı var
Aşk nasıl da kırılgan Sus dedim ama olmadı Kalbimden ismin geçti ah Kimseler duymadı...
Çiçeklerin kokusu Dalgaların şarkısı Rüzgarın fısıltısı Bir sana bir de bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…