....Öğretmene Sordum Aşk Nedir.? ---> Bu Dersi İşlemedim.Dedi.
~ Şoföre Sordum Aşk Nedir.? ---> Bu Yoldan Geçmedim.Dedi.
~ Çocuğa Sordum Aşk Nedir.? ---> Bu Oyunu Oynamadım.Dedi.
~ Polise Sordum Aşk Nedir.? ---> Böyle Bir İhbar Almadım.Dedi.
~ Bir Deliye Sordum Aşk Nedir.? ---> Beni Bu Hale Getiren.Dedi. ♥
içimde kötü his var gitme sakın bursaya :97: senden başka göndercek adammı yok işyerinde ya 2 yıl bide yada 1 yıl banane ba-na-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gitme
Seni güneşten daha fazla ısıtabilirim, olur olmaz dertlerinden sıyırabilirim
denizlerden dağlardan uçurabilirim ,nedenim çok çünkü seni çok, çok seviyorum
insanın ağladığı zamanlarda ağlatanın yanında olmasını istemesi kadar saçma sapan birşey olabilir mi diye düşündüm kendi kendime.
evet ağladığım zamanlarda tek ihtiyacım olan sen oluyorsun ama bunun olmasını istemiyorum.
ben sevgimi gösteremeyen biriyim. böyle sevebiliyorum birini.
ama çok seviyorum seni. bir daha seninle olmak istemeyecek bu kadar çok sevdiğim halde vazgeçebilecek kadar da cesaretliyim gördün mü ?
her zaman söylemiştim sana bana sensiz yaşayamam deme ben sensiz yaşayabilirim diye.
bak ayrıldık ve şuan yaşıyorum.
hatta gülüp eğleniyorum da. sende gülüyorsundur biliyorum.
ama kendi kendime kalınca, hele birde gece olunca başımı o yastığa koyduğumda o zaman ki durum yakar seni...
Ohaaaaa be ohaaaa!!!
Tüyü bitmemiş yetimin hakkı var o paralarda!!!
Sen zekat,fidye,fitre vermeye erinen adam nasıl hesap vereceksin çok merak ediyorum!!!
Allahım öbür dünyada seni karşıma çıkarsın nolur nolur nolur!!!
Evimizden,aileden,bizlerden,doğduğun yerden ayrılalı neredeyse 2 yıl oldu.Fakat ben o günden beri beraber çok zaman geçirsekte sana bir türlü doyamadım şöyle rahat rahat sevemedim,koklayamadım.İnşallah o günlerde gelecek.