Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Derler ki;
Allah Adem'le Havva'yı yaratırken ol deyince oldurmamış...kendi sevgisini de katmış onlara...birbinize zıt birbirinin benzeri birbirini ancak doğru yarımlarını bulunca tamamlanmak üzere yaratmış onları...

ve ruhlarına aşk üflemiş...

... Taa o zamandan beri ruhlarımıza üflenmiş aşk...kendi yarımını bulduğunda kavuşmuş vücuduna bazen bir çift göz bazen bir tatlı gülümseme olmuş çoğu zaman bir an...
zaman içinde şekli değişse de o onu canlandıracak ne bulursa yapışmış yaramaz bir çocuk gibi yüreğine insanın...aşkla hayat hep kafa kafaya tokuşmuş inatçı keçiler gibi de olmuşlar çoğu zaman ne zaman aşk toplayıp derlese hayat haylaz bir rüzgar gibi darmadağın etmiş aşkın derleyip topladığı üflendiği yerde canlanan canını...

Ama bilmiyor ki aşk Tanrı'nın nefesidir... ♥

Salaksın ya, harbi salak!

Şimdi mi denir bu? Senin de işine gelmedi tabi di mi...

Hayır. Gelmiyorum işte!

Diyebilirsin ki , bir insanı , fotoğraflarından ve hakkındaki haberlerden ne kadar tanıyabilirsin ?

Haklısın. Belki de çok az... O zaman şöyle demeliyim :Seni az tanıyorum... AZ...
Sen de fark ettin mi ? Az dediğin küçücük bir kelime .Sadece A ve Z sadece iki harf.

Sana söylemek isteyip de yazamadığım sözler bile o iki harfin arasında .

Biri başlangıç diğeri son . Ama sanki birbirleri için yaratılmışlar .

Yan yana gelip de birlikte okunmak için.
Aralarındaki her harfi teker teker aşıp birbirlerine kavuşmuş gibiler.

Senin ve benim gibi ...
:85:

Nooollluuuuurrrr mail at be kadın! Meraktan öleceğim yoksa... :18::18:

yani şimdi sen böyle yapıosun ya..yani napmaya calışıyosun ??
kafan mı iyi ki senin..bnmki dünden iyi onu nası yapcaz
hayır farkındayım erkekler olarak göründügünün tam tersi bi ruuh halinde oluyosunuz.erkeklik mi yapıosunz nedir bunun adı..
ilgilenmiyorum işte bak keyfine..bende öyle yapıciimm.

erken kalkmak zorunda olduğunu biliyorum
ama bana biraz vakit ayır isterdim hadi sana iyi geceler

şuu şarjıımm hep olmadık zamanlarda bitmek zorunda mı? bana süpriz yapıcanı bilsem kızlarla cafede oturup laklak yapcama koşa koşa eve gelirdiiiimmm ellerinde en sevvdiğiiiimmm şey ekler pastacıklarr 1 bucuk saate yakın ağaç olmuş bi sevgiliciklede karşılazmazdım ozaman Sana aşığıım bennn be.. nası mutlu oldugumu tahmın edemessiiiinnn.. beniiim miniiik kurbaaam

yani şuan sana inanmıyorum.farkındayım paranoyaklıgımdan ama neden inanmıyorum ki..tabi bi sürü acıklaması var ama inanmakta istiyorum.hani niye öyle söylesin ki diyorum ama gerçek degil gibi..napıyım canım aaman bil yani bunu sana inanmıyorum

Az emek vermedik ki birbirimize
Bitmesin gülüm bitmesin böyle
Çaresizlik sardı dört bir yanımızı
Hayrım ol istedim çok istedim hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…