sen ki beni zor zamanlarımda yalnız bırakan, güzel günlerimi atlayan, sıkıntılı anında neden beni aradın ve ben sana herzaman ki şefkatimi neden gösterdim?
bunu hakediyor musun? sana hep söylerim benim arkadaşım olan çok şanslıdır diye kendimi tek bu konuda överim bilirsin.
ve sen bana şimdi yine söylüyorsun benim mutluluk reçetemsin diye....
öğle böyle diyorum ama sen benim dostluğumu hakediyorsun yine de. bunu bana o içten sarılmalarından hissediyorum sadece ama olsun bu da yeter...
bana hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu hatırlatan ilk insansın sen
ama yoksun şimdi.
seni seviyorum ben sende beni seviyordun biliyorum. ne zaman beni seviyorsan elini kaldır desem o hasta, yatalak halinle bile kaldırırdın. mekanın cennet olsun :26:
İnsanların aşkından acırmış kalbi...
Benim yüreğimi yakan sensin!
Dün gece solumdan vurdun beni yine!
Sol kolum,sol göğsüm hani hep o yıllardır dolduramadığın sol boşluğuma yastığımı bastırdım,bu gece beni nelerin bekleyeceğini bilmeden.
Bir yanım korkuyor,bir yanım sinirli...
Seni üzmeyi hiç istemedim ama sen de azıcık anlasaydın beni,ne güzel olurdu,ne güzel olurdu,ne güzel olurdu...
ne kadar aptalmışım sana güvenmişim
kendime çok kızgınım sana bukadar hayatıma girme iznini verdim diye
senin yaptıkların beni acıtmaz havlar durursun anca başka bir halt yemeyi bilmiyorsun çünki
elbiseyle eşyayla insanda olunmaz zaten senin derdin tek hava atmaktı havanı aldım kaldın dımdızlak
kavga etmeyelim olur mu hiç ?
yoruldum çünkü. hep konuşarak çözelim sorunlarımızı. gerçi falda 3-4 ay sonra bu ilişkinin kesin biteceğinden bahsetti ama ne demişler fala inanma falsız kalma.
seni seviyorum
misafirliğe gelip, sessizce oturduğunda seni izliyordum hep biliyormusun son geldiğin zaman değil, bizim eve geldiğin her zaman bu böyle oldu... biliyorum peşinde ne kızlar dolanıyor, hiçbirinden kıskanmıyorum seni, içimde hiçbir olumsuz duygu barındırmadan seviyorum seni bunun adı aşk değil biliyorum, uzaktan uzağa bi hayranlık benimkisi, ama bigün sana aşık olucam biliyorum, ve belki sende bana:78: çok düşük bi ihtimalde olsa...
dün gece kendince erkeklik yapıp adam dövmüşsün yaaa
keşke arkamda durum gerçekten adam olduğunu bana hissettirebilseydin.
kavga etmekle adam olunmuyor...
seni rüyamda gördüm, eskisi kadar sinirleirmi bozamıyor rüyaların, ama ismini duymak günümü zehir etmene yetiyor... evet bukadar güçsüzüm acizim, sanmaki seni sevdiğimden... senden nefret ettiğimden dolayı ismini duyunca huzursuz oluşlarım.... eğlen gününü gün et... ne diyebilirmki
açık tenli, simsiyah dalgalı saçlı ,yeşil gözlü ,minik burunlu ,dolgun dudaklı ince uzun zarif bi kızımız olur mu dersin
herşeyin başı saglık tabi öncelik saglıklı olması :81: bu hayalleri kurmak için çok çoook çoookkk erken ama bişeyler izleyince duygularım ayaklanıyo